DŽONIĆ SE OGLASIO POSLE PUŠTANJA IZ PRITVORA Tvrdi da nije umešan u ubistvo porodice Đokić
Foto: Alo! arhiva

On je pre nekoliko minuta krenuo put kuće.

Trojica Džonića uhapšena su oktobra prošle godine pod sumnjom za saizvršilaštvo u brutalnom zločinu kada im je određen i pritvor, poslednji put produžen 14. januara ove godine.

- U pritvoru sam bio skoro pet meseci ni kriv ni dužan. Mogu vam reći da nije bilo lako. Nadam se da će sledeće nedelje i brata pustiti da se brani sa slobode - kratko je rekao Milan Džonić.

Milanu Džoniću alibi za noć ubistva obezbedile su njegove kolege vatrogasci koje su pred sudom posvedočile da je tada bio na dežurstvu. Takođe, nisu pronađeni ni biološki tragovi koji bi ga smestili na mesto ubistva niti ga povezali sa predmetima koji se dovode u vezu sa zločinom. Ni grafološko veštačenje, poslednje u nizu dokaza koji su izvođeni tokom istrage, nije pokazalo da je rukopis na priznanici pronađenoj u vreći sa ukradenim novcem od ubijenih Đokića, njegov.

Pre dva dana na slobodu su izašla i braća Aleksandar i Kostadin Milošević koje je Goran Džonić optužio da su inspiratori ali i neposredni izvršioci ubistva porodice Đokić. Tokom istrage je takođe ustanovljeno da ni oni nemaju nikakve veze sa zločinom, te da je jedino što ih je teretilo, kako su sami kazali, „optužba jednog izopačenog uma“.

 

Komentari (0)

Loading