POLICIJA RADI NA RAZREŠENJU SLUČAJA Isplivali jezivi detalji ubistva u Negotinu
MUP

U negotinskom naselju Veljko Vlahović, u ulici Đure Salaja, u stanu je juče poslepodne ubijen Goran M. (52), poznatiji kao Gliga. Policija je uhapsila osumnjičenog M. P. (72) iz Negotina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

DŽONIĆ SE OGLASIO POSLE PUŠTANJA IZ PRITVORA Tvrdi da nije umešan u ubistvo porodice Đokić

Kako se sumnja, M .P. je juče poslepodne došao u stan nesrećnog čoveka gde je najpre došlo do svađe između njih dvojice, a onda je osumnjičeni navodno sačekao da žrtva zaspi, uzeo sekiru i poznaniku zadao više udaraca u glavu. Posle toga je izašao iz stana i sam se predao policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno su se ova dvojica muškaraca posvađala oko novca, ali će tačan motiv ubistva kao i sve okolnosti slučaja biti poznate nakon istrage.

UHAPŠEN NOVOSAĐANIN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE Skidao šorts i samozadovoljavao se pred ženom

Obavljena je obdukcija tela i, prema dosadašnjim saznanjima, povrede u predelu glave su višestruke, dok odbrambene povrede nisu uočene.

Njih dvojica su se poznavali i osumnjičeni je često dolazio u stan kod ubijenog.

Meštani nisu puno želele da pričaju ni o osumnjičenom, kao ni o žrtvi. Sve ih je zatekla vest da se u ovom negotinskom naselju dogodilo strahovito ubistvo.

CARINICI NA HORGOŠU NAŠLI RANAC ISPOD SEDIŠTA U njemu Šveđanin skrivao dragocenostI vredne 11.000 evra

- Nismo dobro poznavali ubijenog čoveka. Koliko nam je poznato, on je živeo sam. Šta se ovo događa u poslednje vreme, da tako ljudi stradaju, to je strašno. Za osumnjičenog smo čuli da je ranije bio u Nemačkoj, da je sada u penziji, to je sve što znamo -kažu meštani.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti priveden kod tužioca na saslušanje.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading