KOLIMA ZGAZILI POLICAJCA DOK SU BEŽALI Detalji pokušaja ubistva kik-boksera
Foto: Facebook

Lazar G. iz Beograda i još dvojica muškaraca uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak, u naselju Umka, hicima iz pištolja ranili kik-boksera Zdravka B. (26), a potom automobilom, prilikom bekstva, pokosili policajca koji ih je zaustavio!

Kako saznajemo, nakon što su učestvovali u pucnjavi na sportistu, muškarci T. F. i A. M. seli su u automobil i pobegli. Međutim, policajac ih je ubrzo zaustavio i tražio im legitimacije, ali su odbili da ih pokažu.

- Jedan od njih je odmah izašao iz vozila, dok ga je drugi startovao i udario policajca, pokušavajući da ga ubije. On je ubrzo lociran i uhapšen, kao i njegov saučesnik. Policajac je hitno prevezen u bolnicu, ali je u stabilnom stanju - navodi naš izvor iz istrage, i dodaje da će uhapšena trojka, pored pokušaja ubistva kik-boksera, odgovarati i za napad na policajca:

- Oni će uskoro biti saslušani, nakon čega će se tačno znati ko je pucao u mladića, a ko povredio službenika policije.

KOLIMA ZGAZILI POLICAJCA DOK SU BEŽALI Detalji pokušaja ubistva kik-boksera

Foto:Pink.rs

 

Podsetimo, Zdravko B. ranjen je u 11.45 časova u Carskoj ulici dok je s prijateljem bio u kolima ispred kuće u kojoj živi. Napadači su mu prišli i pucali mu u stomak i nogu.

Kako je Alo! već pisao, ranjeni mladić je potom krvav otišao u obližnju apoteku da kupi zavoje i gazu da bi previo ranu. Zanimljiva je činjenica da policiji navodno nije hteo da otkrije bilo koje detalje napada. Policajci su tokom uviđaja pretresli kuću u kojoj živi, ali i dom prijatelja s kojim je bio u automobilu.

Meštani Umke su posle pokušaja ubistva izjavili da kik-bokser nekoliko godina živi kao podstanar s majkom, očuhom i mlađim bratom.

- S porodicom je došao sa Kosova. Mislim da ovde žive tri godine. Ne mogu da kažem da je Zdravko problematičan, ali sam od pojedinih komšija čuo da su on i njegov brat ponekad preki kad se naljute. Njihova majka i očuh su mirni i tihi - objektivni su žitelji Umke.

Meta bio i njegov brat

Uroš B. (24), brat ranjenog kik-boksera, takođe je bio meta napada u julu 2019. godine u jednom kafiću u Umci. Napadači, koji su nosili fantomke, pucali su u njega i njegovog druga Filipa C. (22). Uroš je tada bio teško povređen, a kasnije se saznalo da ima dosije u policiji i da je navodno hapšen zbog krađa i droge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading