ZAVRŠENA OBDUKCIJA U telu Srbina koji je pronađen preklan na brodu pronađena neočekivana supstanca
Foto: Alo.rs

Završena je obdukcija zaklanog Srbina, koji je pronađen na brodu punom kokaina.

Obavljena je obdukcija nastradalog Srbina koja je, kako tvrdi italijanski portal, pokazala da je Dragan Panić koristio antidepresive, a ispitana je i cela posada o tragediji koja se desila na brodu punom kokaina. To je bio jedan od pokazatelja koji je policiju naveo na zaključak da je reč o samoubistvu.

Istovremeno, policija vodi istragu o milionskom tovaru kokaina koji je otkriven na brodu “MSC Adelejd”, a koji je već otplovio iz luke u Đenovi.

Rođaci i prijatelji Dragana uvereni su da je on svirepo ubijen. Oni ne veruju u izjave mornara sa tog broda da je Dragan sam sebi prerezao vrat, jer nije imao nikakav motiv da se ubije.

Meštani sela i Draganove komšije su takođe uvereni da je on ubijen jer je “video nešto na brodu što nije trebalo da vidi”, a Draganov rođak dodaje da je Dragan pre šest-sedam godina dao otkaz u firmi gde je radio i otišao da radi na brodovima.

– Otišao je da radi na brodu kao varilac jer je plata bila dobra. Dobro je zarađivao, ali nije se bahatio, već je hteo sinu da dozida sprat na kući. Uveren sam da ga je neko ubio jer je video nešto što nije trebalo da vidi. Mislim da je neko od pomoraca muljao sa drogom i da je Dragan to video, što ga je koštalo glave – rekao je rođak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zvonko

10.02.2022 10:19

A sad je meni jasno, cim on u 50 godine tetoviran nije ni on cvecka,ko zna sta radio