PROCURELI NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U LESKOVCU Izjave očevidaca s lica mesta svedoče brutalnosti incidenta sa smrtnim ishodom
Foto: Alo!

Krivična prijava ih tereti da su u utorak 8. februara, tekuće godine, oko 18 sati na jednoj benzinskoj pumpi u Leskovcu,u neposrednoj blizini Gradskog stadiona, učestvovali u tuči u kojoj je smrtno stradao M.B.(50) iz leskovačkog prigradskog naselja „Ohridsko“, koji je navodno živeo sam u još nezavršenoj porodičnoj kući.

Kako nezvanično saznajemo, telo nesrećnog pedesetogodišnjaka poslato je hitno na obdukciju radi utvrđivanja zdrastvenih okolnosti u momentu stradanja.

Na ovoj prometnoj benzinskoj pumpi na tranzitnom putu ka Vlasotincu danas 9-og februara je bilo sasvim mirno ,smenjivala su se vozila za točenje goriva,uz nezvaničnu tvrdnju zaposlenih da nisu uopšte upoznati sa detaljima jučerašnje tuče a da će najverovatrnije uzroke svadje troje biznismena i jedne žene utvrditi detaljna istraga koja je u toku.

Kako nezvanično saznajemo, B.Z.(48) je majka L.K.(21) prvoptuženog učesnika u tuči i bavi se privatnim preduzetništvom.

Okrivljeni L.K. i A.Dj.kao i B.Z. su navodno nakon burne svađe sa stradalim u kafiću ove pumpe krenuli i u fizički obračun sa M.B. kojeg su izvukli iz kola i smrtno ga pretukli na pločniku pumpe.

PREDUZETNICA SA SINOM DO SMRTI PRETUKLA MUŠKARCA? Detalji krvavog masakra u Leskovcu, policija ispituje privedene

Navodni očevici, među kojima je i dežurni točilac goriva, navodno su tvrdili istražnim organima da je nesrećni Leskovčanin grubo udaran i u njegovim kolima.

Nakon brzog dolaska hitne pomoći i policije po pozivu zaposlenih na pumpi dežurni lekar je mogao samo da konstatuje smrt pretučenog. Uhapšeni su navodno od ranije poznati policiji po svom bahatom ponašanju, kako nezvanično saznajemo danas na ovoj pumpi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading