PREDUZETNICA SA SINOM DO SMRTI PRETUKLA MUŠKARCA? Detalji krvavog masakra u Leskovcu, policija ispituje privedene
Alo/Masonari Jošida

Kako navodi izvor "Kurira" iz tužilaštva, u najmanju ruku će svo troje odgovarati za ubistvo iz nehata.

Pedesetogodišnjeg Leskovčanina M. B. su na pumpi oko 18 časova navodno pretukla dva mlađa muškarca, a s njima je u društvu bila i ženska osoba.

Uhapšeni su L. K. (21) i A. Đ. (26), a sa njima je uhapšena i privatna preduzetnica B. Z. (48). Obojica muškaraca za sobom već imaju krivični dosije.

“B. Z. I L. K. su zapravo majka i sin. Ona se razvela od njegovog oca i vratila devojačko prezime. Poznata je u gradu po druženju sa "žestokim momcima", ali niko nije verovao da zapravo može da učestvuje u jednoj ovakvoj tragediji. Nažalost, njen sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi mladić koji je uhapšen”, navodi izvor iz tužilaštva.

POLICIJA UPALA, A ON U GAĆAMA Fotografije hapšenja Vojkana Krstića, evo kako je priveden lažni humanitarac (FOTO/VIDEO)

O ovom slučaju se još zvanično iz nadležnog tužilaštva nisu oglasili. Iz policije je sinoć samo kratko potvrđeno da su nakon tragedije privedene dve muške i jedna ženska osoba.

Podsetimo, tragičnom ishodu, pričaju radnici sa pumpe, prethodila je svađa unutar pumpe u kojoj se nalazi i kafić, da bi se nastavila ispred lokala.

Očevici tvrde da su žrtvu dvojica muškarca i pomenuta žena uvukli u automobil parkiran na pumpi, najpre ga tukli u samom automobilu, pa nastavili izvan automobila.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading