HAOS U MEDVEĐI, POLICIJA DOBILA PRIJAVU Službenica udarila trudnicu, procurio i razlog fizičkog obračuna
Alo!

Policija je potvrdila prijavu događaja. O svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo koje je naložilo da se prikupe svi dokazi nakon čega će biti doneta adekvatna javnotužilačka odluka.

Incident se dogodio u ponedeljak u holu opštinske zgrade gde su od napadnute trudnice, kao i od službenice, uzete izjave. Trudnica je, kako saznajemo, policiji prijavila da je udarena štapom u predelu tela, a nakon što je navodno pretrpela uvrede od strane službenice za šalterom.

Sve je počelo time što je službenica insistirala da trudnica stavi zaštitnu masku uz opasku da u suprotnom trudna žena neće završiti posao zbog koga je došla.

Ubistvo u Leskovcu - Alo.rs

Usledio je verbalni sukob, a potom, prema navodima iz prijave, i fizički napad na trudnu ženu koja je u međuvremenu, sa suprugom, kupila zaštitnu masku i vratila se u opštinsku zgradu.

Službenica je navodno bila iziritirana njihovom primedbom da su i druge stranke dolazile do šaltera bez zaštine maske. Ona je trudnoj ženi, kako se spekuliše, uputila niz uvreda uz tvrdnju da je stranka gađala ličnom kartom. Štapom je navodno udarila u predelu rebara, a rukom u rame.

PONOŠ NE KRIJE Bio u vojsci koja je ratovala protiv NATO-a, a onda pohrlio u NATO koledže! (VIDEO) - Alo.rs

Međutim, prema nezvaničnim informacijama iz istrage odnosno prema izjavama do sada saslušanih svedoka mnogo je oprečnih informacija o ovom slučaju. Zbog toga, kako nezvanično saznajemo, nadležno tužilaštvo još uvek ne može da se izjasni o tome ima li elemenata nekog krivičnog dela.

Slučaj može biti vođen i kao narušavanje javnog reda i mira ili neki drugi prekršaj. Sve će biti mnogo jasnije nakon što policija okonča prikupljanje svih dokaza. Prostorija gde se incident dogodio ima video nadzor, pa se veruje da će ta činjenica olakšati posao nadležnim istražnim organima.

U međuvremenu Medveđom kruže razne priče. Od toga da nikavog napada štapom nije bilo, preko spekulacija da je trudnica bacala papire u pravcu osumnjičene službenice do toga da svedoci, zbog solidarnosti sa koleginicom, ne žele da iznesu pravu verziju ovog događaja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading