UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KRALJEVA KOJI U PROGRAMU UŽIVO PRETIO DA ĆE UBITI ŽENU I ĆERKU Policija hitno reagovala
Foto: Shutterstock

On je doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, kako su nam potvrdili iz policije.

Tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad, izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

- Mislim ozbiljno da to uradim, odem u policiju i kažem: "E, sad je nasilje" - naveo je čovek.

"KLEO SAM ĆERKU DA UMRE NA POROĐAJU, UBIO BIH JE" Voditeljka, gosti i cela Srbija u šoku nakon BOLESNE izjave gledaoca u ŽIVOJ EMISIJI (VIDEO)

Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, voditeljka je zapitala da li je svestan izgovorenih reči i da govori u živom programu.

- Nikad u životu nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i isterale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime - rekao je i dodao:

- Želim to iz srca da uradim, ozbiljno to razmišljam da uradim. Ali ako ubijem ženu, ćerka će jedva da dočeka da proda stan, pa bi radije obe ubio.

Rekao je da je svestan svojih reči i da bi to uradio zbog nepravde.

NAKON 100 STIŽE 170 EVRA Ovo je uslov koji morate da ispunite da bi ih dobili

- To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Isterale su me iz mog stana. Kleo sam ćerku da umre na porođaju. Ona ne može da ostane trduna, ne da onaj gore da se skotovi razmnožavaju.

Dr Mina Zirojević iz institut za uporedno pravo najpre je rekla da je šokirana izjavom.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ana

03.02.2022 19:37

Covek hoce besplatan stan i hranu.Namerno je to rekao da bi ga strpali u zatvor jer nema od cega da zivi.Ko sto babe u japanu postanu kriminalci kradu da ih uhapse jer nemaju od cega da zive.Medjutim da ga nisu uhapsili sigurno bi nesto napravio to treba zatvoriti u samicu i kljuc baciti dok ne crkne. Gladan covek ume u zver da se pretvori.