"KLEO SAM ĆERKU DA UMRE NA POROĐAJU, UBIO BIH JE" Voditeljka, gosti i cela Srbija u šoku nakon BOLESNE izjave gledaoca u ŽIVOJ EMISIJI (VIDEO)
TV Happy Printscreen

Nepoznata muška osoba koja se predstavila kao Miša, to jest, Milorad iz Kraljeva, uključio se danas popodne u živ program "Hepi" televizije, gde je na temu nasilja u porodici izjavio da je imao nameru da ubije ženu i ćerku i da onda ode u policiju i kaže - "evo vam sad nasilje".

"Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio... Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio", rekao je muškarac s druge strane telefonske veze u uživo uključenju u emisiji, a onda je tvrdio da su ga žena i ćerka, kako je rekao, izbacile iz stana koji je on lično dobio.

Poslušajte izjavu u snimku:

"Nikad u životu ih nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i isterale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime ", rekao je gledalac. 

On je u TV programu uživo rekao svoje puno ime i prezime i dodao da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

Svilajnac: Muž priznao da je ubio ženu - Alo.rs

"Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana", rekao je na šok učesnika emisije, pa nastavio:

"To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Isterale su me iz mog stana. Kleo sam ćerku da umre na porođaju, ali ona ne može da ostane trudna, ne da onaj gore da se skotovi razmnožavaju."

Na pitanje iz studija da li je normalno da celu porodicu ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lila

03.02.2022 18:02

Ostala sam u šoku kao i prisutni u studiju ! Kakav bolesnik ,pod hitno treba reagovati !