DALI SU ISKAZE PRED SUDIJOM: Saslušan kik-bokser i još troje osumnjičenih da su napali ljude u Smederevu
Foto: MUP Srbije

Kik-bokser Nikola Stošić, A. R., V. S. i M. I., osumnjičeni da su u decembru prošle godine napali trojicu muškaraca u jednom lokalu u Smederevu privedeni su danas na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, preneli su mediji.

Raskrinkan moralni inkvizitor opozicije. Đilasov arhitekta radi ono za šta druge napada: Bakić oteo državni plac! - Alo.rs

– Oni su na saslušanju negirali delo, ali je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora do 30 dana da ne bi uticali na svedoke. Inače, prvoosumnjičeni A. R, kao i Nikola Stošić, ranije su osuđivani. U daljoj istrazi biće ispitana sva trojica oštećenih muškaraca – kaže izvor.

Policija u Smederevu juče rano ujutru uhapsila je svetskog prvaka u kik-boksu Stošića, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28). Oni se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretukli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading