DRSKA KRAĐA U BEOGRADSKOJ OPŠTINI SNIMLJENA KAMEROM Lopov ukrao POLICIJSKU OPREMU, pa se pravio "lud" - evo kako je probao da iznese PLEN! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Osumnjičeni je "tetru" bacio u kantu za smeće, a na kraju smene ju je izvadio iz kante i odneo kući.

Utvrđuje se zašto je Ž. ukrao taj uređaj, a sumnja se da je hteo da ga proda nekom ko želi da prisluškuje policiju, navodi "Informer" pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Celu krađu zabeležile su sigurnosne kamere u Opštini Zvezdara.

- Patrola je 25. januara oko 14.30 došla u zgradu opštine, koja se nalazi na Bulevaru kralja Aleksandra. Tamo su se zadržali oko 30 minuta i potom su otišli dalje. U jednom trenutku jedan policajac je shvatio da mu nema "tetre", pa je pomislio da ju je zaboravio u opštini. Međutim, kada su se vratili u zgradu, nisu mogli da pronađu uređaj i posumnjali su da je ukraden - ispričao je sagovornik portala.

HOROR DETALJI NESREĆE NA BEOGRADSKOM AUTO-PUTU Telo raskomadano na delove i rasuto po kolovozu, krv na sve strane!

Prema njegovim rečima, policajci su obavestili zaposlene u opštini o nestanku uređaja, pa su pregledali sve snimke sigurnosnih kamera.

- Na snimcima se videlo kako jedan muškarac krišom uzima radio-stanicu od policajca, koji je sedeo na stolici, i potom je iznosi u hodnik, gde ju je bacio u kantu za smeće. Nešto kasnije, isti muškarac je snimljen kako uzima "tetru" iz kante i iznosi je iz zgrade opštine. Ubrzo je ustanovljeno da je reč o Ž. R., koji je zaposlen na administrativnim poslovima u toj gradskoj opštini - ispričao je izvor, i dodao:

- Nakon toga inspektori kriminalističke policije policijske stanice Zvezdara odmah su krenuli na adresu osumnjičenog. U stanu Ž. R. pronađena je garderoba koju je nosio prilikom krađe uređaja za vezu, što se videlo na snimku. Međutim, radio-stanica nije nađena, pa je njemu određeno zadržavanje do 48 sati.

Pogledajte snimak ove nesvakidašnje krađe koji je zabeležila nadzorna kamera Opštine:

- Utvrdiće se da li je možda hteo nekom da proda "tetru", kako bi taj neko prisluškivao policiju. Na drugoj strani, možda je to bio čist hir, videćemo šta se iza svega krije - kazao je izvor.

Do tri godine zatvora za krađu

Ž. R. tereti se za krivično delo krađa, za šta mu preti do tri godine zatvora.

U daljem toku istrage nadležno tužilaštvo će ispitati sve svedoke, a biće prikupljeni i ostali dokazi. Nakon toga biće odlučeno o eventualnom podizanju optužnice.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading