UKINUT PRITVOR VOZAČU KAMIONA KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU (11) U NOVOM BEOGRADU Evo kako se branio na saslušanju!
Alo!/Marko Metlaš

 

Kako se saznaje, M.M. je rekao da nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret, a pritovr mu je ukinut.

M.M. je uhapšen pre dva dana, odmah nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila pre dva dana oko 16 časova. Na licu mesta mu je urađen alko test i droga test i ona oba je bio negativan.

Kamion je poslat na veštačenje, a on je u policiji, nakon privođenja izjavio da je devojčica istrčala iza autobusa koji je bio na stanici.

"Vozio sam srednjom kolovoznom trakom, kada je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala devojčica koju sam udario prednjim delom vozila i oborio na kolovoz", rekao je M.M.

On se tereti da je u Novom Beogradu u Ulici dr. Ivana Ribara, van obeleženog pešačkog prelaza, kamionom udario jedanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta. Osumnjičenom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
xxx

27.01.2022 14:50

Ne daj boze nikome, a i sam vozac ako je covek pa i nije kriv celog zivota ce opet sam sebe kriviti

sara

27.01.2022 14:57

Strašno je to što se dogodilo, ali ako nije bio pod alhoholom i drogom, ako je vozio propisanu brzinu, onda nije kriv, mada mislim brzina vožnje u naseljenim mestima treba da se uskladi bolje!!!!.

Penzioner

27.01.2022 15:26

Niko ne može da zaustavi vozilo pod takvižm okolnostima! Dete je istrčalo na put van pešačkog prelaza!

Vladimir

27.01.2022 15:42

Da li će i sada da važi da je vozio brzinom neprilagodjenom uslovima na putu? Ili to važi samo kada državu/činovnike treba sačuvati od plaćanja za svoje greške?