POŽAR U NOVOM SADU Čovek skočio kroz prozor bežeći od vatre i preživeo!
Instagram/192.rs

 

Požar je zahvatio ceo objekat u kom su boravila tri beskućnika. Dva lica bezbedno su izašla dok je jedno skočilo sa prozora.

Kako je preneo portal 192.rs, policija, vatrogasci i hitna pomoć došli su do lica inicijala O.S, koje je iskočilo kroz prozor bežeći od požara. Lice je zadobilo povrede, ali se nalazilo na nepristupačnom mestu, pa se do njega moralo stići kroz dvorište gimnazije u Njegoševoj ulici koje je bilo zaključano. Policija je uz pomoć građana uspela da dođe do lica, i da ga preda hitnoj pomoći, piše na ovom portalu.

Noćas oko 1 sat iza ponoći izbio je požar u Ulici Jovana Subotića u Novom Sadu, u jednom od napuštenih objekata u dvorištu stambene zgrade.

Kako se navodi, najverovatnije se radi o starijem licu beskućniku koji je u objektu živeo sa još dva lica, koja su bezbedno napustila isti.

Zbog predostrožnosti evakuisana je zgrada koja je naslonjena na ovaj objekat, a niko od stanara nije povređen. Na terenu je bio veliki broj vatrogasaca i policije, kao i ekipa hitne pomoći.

 

Komentari (0)

Loading