STIGLI REZULTATI VEŠTAČENJA TELEFONA BRAĆE JOJKE Najnovije informacije o ubistvu porodice Đokić
Alo.rs

Iz SMS poruka braće Jojke jasno se vidi da je jedan od braće bio sa devojkom, dok je drugi „skidao“ sadržaje sa mobilnog telefona u to vreme, a da nikakve komunikacije sa Goranom Džonićem nije bilo.

- Rezultati veštačenja potvrdili su odbranu braće Milošević, da nikakve veze nemaju sa zločinom i da su bili u to vreme na potpuno drugom mestu.  TU se jasno vidi komunikacija i vreme malo pre ponoći između Aleksandra i njegove devojke, gde ona pita: „za koliko stižeš? Super, izlazim za pet minuta ...stigla sam.. itd. To dokazuje da su se te večeri našli i bili zajedo – rekao je branilac braće Milošević advokat Mladen Magdelinić.

Veštačen je, kako saznajemo i telefon osumnjičenog Džonića. U njegovom telefonu, prema nezvaničnim informacijama, nije pronađen kontakt sa braćom Milošević što potvrđuje njihove tvrdnje da sa Goranom Džonićem i ubistvom njegovog brata od tetke, nemaju nikakve veze.

- U DŽonićevom telefonu ne postoje nikakvi kontakti sa braćom Milošević. Nađene su negove lične fotografije, pozivi i SMS poruke koji nemaju nikakve veze sa ubistvom Đokića - kaže naš izvor iz istrage.

U Više tužilaštvo u Nišu ovih dana trebalo bi da stigne i nalaz neuropsihijatrijskog veštačenja Gorana Džonića koje je obavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Džonić je vraćen u niški zatvor, a nalaz veštaka sa nestrpljenjem mnogi očekuju.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading