ONA JE BILA PONOS OVE DRŽAVE Ćerka otkrila veliku tajnu pokojne Jovane: Evo čime se bavila pored biznisa
Foto: Alo.rs

Brankica Malinović, ćerka Nišlijke Jovane Marjanović (54), koja je juče pronađena mrtva na Zlatiboru, nakon četiri dana opsežne potrage, ističe da je njena mama obožavala prirodu, da je bila sportski tip i volela je skijanje.

- Ona je bila u skijaškoj reprezentaciji stare Jugoslavije. Učestvovala je na zimskoj Olimpijadi daleke 1984. godine u Sarajevu. Ona je bila istaknuta sportistkinja grada Leskovca, koji je njen rodni grad - otkrila je ćerka malo poznate detalje iz života pokojne majke.

Ona je istakla i da je Jovana osvojila veliki broj pehara i medalja na evropskim prvenstvima.

- Poslednjih godina se sportom bavila rekreativno, ali ranije je bila zaista sva posvećena tom sportskom svetu. Ona je bila ponos ove države. Nosila je baklju na Olimpijadi. Osvajala je prva, druga, treća mesta na takmičenjima. Zaista je bila i tada i sada cenjena sportistkinja - priča Brankica i dodaje da je Jovana volela muziku, išla na koncerte, a volela je i utakmice.

- Difovac je bila, pa je tako zainteresovana za sve sportove, a najviše za skijanje. O njenim sportskim uspesima postoje brojni članci, ali ne znam koliko toga se može naći na internetu - dodala je ćerka.

Podsetimo, Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra kada je svom partneru, s kojim je poslednjih meseci živela na toj planini zbog posla u građeivni, rekla da ide na prošeta.

Prvo je pronađen njen mobilni u cevima kod kružnog toka na Zlatiboru, a posle nekoliko dana i njeno telo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading