MISTERIOZNI ČOVEK OTKRIVA NAJVEĆU DŽONIĆEVU TAJNU? Evo ko će sutra dati izjavu o surovoj likvidaciji porodice Đokić
Printscreen

 

Istraga protiv Gorana Džonića koji je osumnjičen za brutalno ubistvo porodice Đokić biće nastavljena sutra saslušanjem novih svedoka.

Tako će sutra svoje iskaze dati Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana, a prema nezvaničnim informacijama, svoja saznanja o ovom zločinu koji je potresao Srbiju izneće i rođak osumnjičenog kojem je on navodno posle ubistva vratio dug, prenosi Kurir.

Kako su pisali mediji, Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), navodno je deo novca koji je uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku.

Džonić, koji je nakon ubistva spalio tela rođaka, iz njihovog automobila je odneo veću količinu novca. Jedan deo nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a deo koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da vratio dug od 8.000 evra.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga "ucenili i primorali na saučesništvo u zločinu", ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac 

 

Komentari (0)

Loading