PRVA ISPOVEST DŽONIĆEVE SUPRUGE SUZANE Cela porodica pati
Foto: Alo.rs

 

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića koji je osumnjičen da je ubio rođaka Gorana Đokića i njegovu porodicu rekla je da istina treba da izađe na videlo i da njena deca, koja su takođe u pritvoru, nisu kriva.

- Nisam očekivala da im produže pritvor. Deca su nevina, imaju svedoke, nema nikakvih dokaza protiv njih, ne znam zašto leže još tamo. Cela porodica pati i svi pate i deca. Za supruga pravda neka pobedi, istina neka izađe na videlo, nemam drugi komentar - rekla je za Kurir Suzana.

Rekla je da joj odlazak u posetu u pritvor teško pada i da se nadala da će njeni sinovi biti pušteni.

- Idu praznici, deca čekaju da im otac dođe kući da budu sa njima. Teško je, kako može da im bude, pitaju za decu, pitaju za kuću. Nadala sam se da će da ih puste rekli su da će da ih puste, oni nisu umešani. Mlađi je bio na bazi 21 dan, stariji ima svedoke, radio je, deca su stvarno dobra - dodala je ona.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu produžio je u petak za još 30 dana pritvor Goranu Džoniću iz Moravca, njegovim sinovima Stefanu i Milanu te Kostadinu Miloševiću i njegovom bratu Aleksandru iz istog sela, osumnjičenim za teško ubistvo tročlane porodice Đokić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading