PREOKRET Osumnjičena starica uopšte nije čuvala ubijenu, isplivali novi detalji ubistva kod Golupca šokirali celu Srbiju
Alo!

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Požarevac, sumnja se da je D. S. tog dana došla u kuću sada pokojne Dragice, stezala je za vrat i ugušila. Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Požarevcu. D. S. je inače zaova nesrećne žene, odnosno sestra Dragičinog pokojnog muža.

Prema nezvaničnim informacijama, telo ubijene žene nađeno je u krevetu 16. decembra. U prvi mah pretpostavljalo se da je reč o prirodnoj smrti, ali je dežurni tužilac naložio obdukciju, kojom je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti i da su Mihajlovićevoj slomljeni grlena i podgrlena kost i jedno rebro. Ubrzo posle tog uhapšena je njena prva komšinica D. S., zbog sumnje da je izvršila ubistvo.

Prema pričama meštana, pokojnica ima dva sina, ali je živela sama, jer joj deca rade u inostranstvu. Zbog toga se svakodnevno družila sa osumnjičenom, koja je, takođe, živela sama. Osumnjičena je pokojnoj Dragici često pomagala, jer je ona operisala kuk i teško se kretala, uz pomoć štapa.

Zasada nije poznat motiv ovog ubistva, ali neki u selu sumnjaju i na koristoljublje, jer je pokojnica imala deviznu penziju. U nastavku rasvetljavanja ovog slučaja sledi saslušanje osumnjičene i odlučivanje o određenju pritvora i pokretanju istrage. 

Kako ističe sin pokojne Dragice Mića Mihajlović, u potpunom je šoku posle saznanja da mu je majka, ipak, ubijena.

– Tek sam se vratio iz Srbije, sahranio sam majku. Ništa ne znam, javili su mi da mi je tetka uhapšena, ali ja u to ne mogu da verujem. Ne znam šta da mislim, jedino što znam jeste da je čovek koji je radio obdukciju rekao da nije prirodna smrt već nasilna, i da se od tada vršila istraga – navodi neutešni sin pokojne Dragice koji radi u Austriji.

Kako dodaje, ne želi da sluša neistine, sačekaće da mu se jave iz nadležnih službi, pa će reći šta ima.

– Svašta se priča, ali nije istina da je tetka čuvala moju majku, iako jeste bila slabije pokretna. Policija je zatekla telo moje majke u kući, ne znam detalje, samo mi je supruga javila da je mama nađena mrtva – do daljeg stavlja tačku na sve priče Mića.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading