VELJA NEVOLJA NAREDIO ČISTAČIMA: Poližite mesto zločina!
Foto: Alo.rs

Veljko Belivuk, Marko Miljković i još dvojica članova njihove grupe, koji su osumnjičeni za otmicu i ubistvo „škaljarca“ Mila Radulovića Kapetana krajem 2020. u Crnoj Gori, tada su navodno angažovali takozvane „čistače“ koji su sa mesta zločina pokušali da uklone sve DNK tragove žrtve!

VELJA NEVOLJA NAREDIO ČISTAČIMA: Poližite mesto zločina!

Foto: Alo.rs

Marko Miljković i Kapetan

Crnogorski portal Dan piše da je policija do tih saznanja došla dešifrovanjem poruka koje su „kavčani“ pre i posle ubistva razmenjivali na aplikaciji Skaj.

- Sumnja se da su iz objekta koji je označen kao mesto zločina uklonili sve predmete na kojima bi mogli da se nađu DNK tragovi žrtve, kao i garderobu koju je dodirivala - navodi izvor Dana.

Okrečili kuću da bi sakrili tragove krvi

Kako je saopštila crnogorska policija, sumnja se da su članovi grupe Veljka Belivuka renovirali kuću u Spužu u kojoj su počinili zločine.

- Sastrugali su zidove i razvalili podove da sakriju tragove krvi. Potom su sve okrečili, uradili novi parket i pločice i kupili nov nameštaj - rekao je ranije naš izvor.

Kako Alo! saznaje, Belivuk je dodatno platio čistače kojima je doslovno naredio da „poližu mesto zločina“.

- Međutim, policija je dešifrovanjem poruka sa aplikacije Skaj saznala da su delovi tela Radulovića bačeni u blizini Lovćena, kao i gde se nalazi kuća u kojoj je ubijen. Češljanjem te lokacije forenzičari su pronašli dovoljno dokaza koji klan Veljka Belivuka povezuju sa zločinom - objašnjava naš izvor.

VELJA NEVOLJA NAREDIO ČISTAČIMA: Poližite mesto zločina!

Foto: Alo.rs

Mile Radulović Kapetan

Podsetimo, sumnja se da su Belivuk, Miljković i Nebojša Janković 14. okobra prošle godine mobilnim telefonom Mila Radulovića najpre namamili Damira Hodžića i njegovog šuraka Adisa Spahića u kuću u Spužu, koju im je iznajmio saradnik Ratko Živković. Hodžića je, navodno, sa tri hica iz pištolja u glavu ubio Belivuk, a kada je njegov rođak Adis počeo da beži, Miljković i Janković su ga vezali, a potom likvidirali. Po obavljenom poslu, istog dana su oteli Radulovića, koga su dva meseca mučili na tada nepoznatoj lokaciji. Istraga je pokazala da su ga 21. decembra zadavili kablom.

Povodom istrage ubistava i otmice, crnogorski tužilac Milivoje Katnić i njegov saradnik Saša Čađenović prisustvovali su 1. decembra ove godine saslušanju osumnjičenih u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. Belivuk i Miljković su tada negirali krivicu, tvrdeći da se neće izjasniti dok ne dobiju fotografije leševa i ostali neophodni dokazni materijal. Takođe, tvrdili su da u vreme zločina nisu ni bili u Crnoj Gori.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading