Incident u poznatom kafiću u Beogradu: Pijana sutkinja prebila gošću!
Foto: Alo!/Vladimir Marković

Sutkinja Višeg suda u Beogradu A. Z., koja je bila pijana, udarila je žensku osobu u poznatom lokalu u Nevesinjskoj ulici u Beogradu i pobegla!

Incident se dogodio u četvrtak, 9. decembra, uveče. Prema rečima svedoka, sutkinja je vređala goste lokala i pored intervencije obezbeđenja. Jednu gošću je udarila u lice, a potom je nazivala pogrdnim imenima i pretila joj. Odmah posle izazivanja incidenta, osumnjičena je pobegla iz lokala. U kafić je ubrzo posle toga došla patrola policije koja je sačinila zapisnik o incidentu i uzela izjave svedoka. Svedoci koji su te večeri bili u lokalu kažu da je sutkinja bila pod dejstvom alkohola i da se ponašala vrlo agresivno.

Ovo nije prvi put da sudije isprovociraju incident. Pre deset godina, mediji su pisali o skandalu koji se dogodio 9. septembra 2011. godine, oko dva ujutru u lokalnoj kafani u Jabučju kod Lajkovca. Sudija Z. S. iz Valjeva i njegov kolega Z. K. iz Lajkovca su vređali policajca Petra B. kada je intervenisao zbog preglasne muzike! Utvrđeno je da je Valjevac čak i udario policajca. Međutim, na kraju se ispostavilo da su sudije zaštićene kao beli medvedi, jer su obojica oslobođena odgovornosti.

Komisija Visokog saveta sudstva, koja je po tužbi disciplinskog tužioca vodila postupak, utvrdila je da Z. S. „svojim ponašanjem nije narušio ugled suda“, dok je Z. K. kažnjen novčano. Odmah po ulasku u lokal, policajac se našao na meti sudija koji su ga vređali i omalovažavali, nezadovoljni što prekida njihovo veselje. Gostima su poručivali da mu ne pokazuju lične karte, tvrdeći da saobraćajac nema ovlašćenja da ih legitimiše.

Kako mediji nezvanično saznaju, sutkinja Višeg suda u beogradskoj Palati pravde A. Z. ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje koje se godinama ne procesuiraju.

Pijanac tvrdio da je Petar Petrović Njegoš!

Policajac Petar B. je u izveštaju o ispadu u Jabučju napisao da su delioci pravde bili vidno pijani i da su se prema patroli ponašali drsko i bezobrazno. Gosti su, uz njihovu podršku, davali lažne podatke o svom identitetu, a jedan se čak predstavio kao Petar Petrović Njegoš!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading