BESKUĆNIK KOJI SE SMRZAO NA KLUPI IZBEGAO IZ BOSNE Rođaci otkrivaju: Bio je problematičan od detinjstva, sam je izabrao loš put
Alo!/M. Š.

U parku kod Narodne skupštine u Beogradu juče ujutru je pronađeno beživotno telo Jovice Pisarevića (43), iz Perleza kod Zrenjanina. Kako je naveo izvor za Objektiv, Jovica je duže vreme bio bolestan.

Pretpostavlja se da je u subotu kasno uveče legao na klupu i više se nije probudio, o čemu je Objektiv već pisao.

IZBEGLI IZ BOSNE

Jovica je do šeste godine živeo s babom i dedom u Bosni i Hercegovini, odakle su njegovi roditelji i sestra izbegli u Perlez, selo kod Zrenjanina.

– Od dolaska u Srbiju pokazivao je nezadovoljstvo što više nije u Bosni. Bio je problematičan još od detinjstva. U osnovnoj školi je pravio probleme, pa su ga izbacili, a onda je počeo i da krade po selu. Porodica se nadala da će ga vojni rok smiriti, ali posle nekoliko dana provedenih u vojsci je pobegao i nikada je nije ni odslužio – navodi jedan od rođaka porodice za Objektiv.

Naš sagovornik dodaje da je Jovica sam birao da živi kao prosjak u Beogradu.

– Kući je dolazio svega nekoliko puta za poslednjih dvadesetak godina. Roditelje je zvao s vremena na vreme uglavnom tražeći pomoć i novac ili obaveštavajući ih da je u zatvoru ili bolnici. Izabrao je loš put u životu. Koristio je i narkotike, neprestano konzumirao alkohol, a više puta je bio i u zatvoru – navodi rođak porodice Pisarević, pa dodaje da je Jovicu poslednji put video pre sedam godina.

– Nisam ga prepoznao. Bio se izobličio, što od zatvora, što od alkohola i droge. Jezivo je izgledao. Da sam ga na ulici video, ne bih ga prepoznao – zaključuje naš sagovornik.

ISPREBIJAN U PIONIRSKOM PARKU

Jovica Pisarević isprebijan je u maju 2007. godine u Pionirskom parku.

Prolaznici su tada ispričali da ga je napadač šutirao u leđa i glavu dok ga nije onesvestio, a Pisarević je došao svesti tek po intervenciji Hitne pomoći. Tom prilikom je jaukao žaleći se na bolove u celom telu, a na glavi je imao rasekotinu, koju je najverovatnije zadobio usled udarca glavom o beton.

Stanari okolnih zgrada tada su za medije ispričali da im je Pisarevićpoznat odranije, uglavnom po problemima koje je pravio sa svojim “kompanjonima”, sa kojima je, kako
kažu, svako veče ispijao alkohol u Pionirskom parku.

Komentari (0)

Loading