DETALJI NAPADA U LESKOVCU, ŽENA SE BORI ZA ŽIVOT Bivši suprug izbo je deset puta, uhapšen je
Alo!

Dvadesetdevetogodišnja žena iz Donje Lokošnice koja je izbodena nožem u leskovačkom Dečijem dispanzeru, biće transportovana u niški Univerzitetsko-klinički centar.

NJoj je probijena plućna maramica. Ima čak deset ubodnih rana u predelu vrata, grudnog koša, stomaka, ruku i nogu. U kritičnom je stanju, kažu lekari.

Ženu je, pred detetom koje je dovela na pregled, nožem izbo bivši vanbračni partner, a napad se dogodio jutros, nešto pre devet časova. Medicinske sestre su čule vrisak žene, a kada su izašle u hodnik na podu su videle žrtvu koja je obilno krvarila.

- Lekari i sestre Dečijeg dispanzera odmah su preduzeli sve što je neophodno da zaustave krvarenje do dolaska Hitne pomoći. I oni su brzo stigli na lice mesta i odmah je transportovali u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice – kazao je dr Slaviša Božić, direktor Doma zdravlja u Leskovcu.

U bolnici nam je rečeno da je pacijentkinja primljena u teškom stanju.

- Učinili smo sve što je u našoj moći. Primljena je sa obilnim krvarenjem. Probijena joj je plućna maramica. Biće transportovana u Niš na dalje lečenje. U kritičnom je stanju. Ima čak deset ubodnih rana po telu – rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnce u Leskovcu.

U leskovačkoj Policijskoj upravi nam je potvrđeno da je napadač, star tridesetak godina, iz okoline Leskovca, uhapšen.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading