LIDIJA ĐOKIĆ KOBNE NOĆI BORILA SE DO POSLEDNJEH DAHA Ovo je trag koji je policija našla na pištolju
Društvene mreže

Prema rečima izvora, ovakav zaključak proizilazi iz DNK analize, koja je, uz druga veštačenja, dostavljena Višem javnom tužilaštvu u Nišu, koje vodi istragu o trostrukom ubistvu.

- Na pištolju iz kog su ubijeni Đokići, a koji je nađen u dimnjaku kuće prvoosumnjičenog Gorana Džonića, nađeni su biološki tragovi Lidije Đokić i Gorana Džonića. Velika je verovatnoća da je Lidija, koja je Džoniću bila bratanica, pokušala da spase svoj život, ali nije uspela da otme pištolj - kaže izvor i dodaje da se nesrećna devojka do poslednjeg daha borila sa ubicom.

LIDIJA ĐOKIĆ KOBNE NOĆI BORILA SE DO POSLEDNJEH DAHA Ovo je trag koji je policija našla na pištolju

Printcreen

 

Mladen i Andrija Magdalenić, advokati Kostadina i Aleksandra Miloševića, koji se, pored Gorana Džonića, nalaze u pritvoru, potvrdili su da je u tužilaštvo stigao veliki broj veštačenja i da sva potvrđuju da braća Milošević, zvani Jojke, nemaju nikakve veze sa zločinom.

- Bioloških tragova mojih klijenata nema nigde, a ima tragova Gorana Džonića. I to na velikom broju predmeta, na novcu, trakama, kesama, oružju - rekao je Mladen Magdalenić, dok je njegov kolega Andrija dodao da je gotovo 70 odsto veštačenja:

- Svi dokazi ukazuju na to da je Džonić počinilac.

Filip Domazet, branilac Džonićevih sinova, Milana i Stefana, koji se takođe nalaze u pritvoru, kaže da su gotova balistička i DNK veštačenja, kao i veštačenja telefona, te da ništa ne upućuje na to da su Milan i Stefan povezani sa ubistvom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading