SUPRUGA MOLILA DŽONIĆA DA PRIZNA UBISTVO ĐOKIĆA Došla je u zatvor tražeći od njega da konačno kaže istinu i oslobodi sinove
Alo/E.S.

Naime, on je prvo sinove i braću Milošević označio kao saučesnike, a onda dao neki drugi iskaz i na kraju se branio ćutanjem.

 Njega je navodno u pritvoru posetila supruga, koja je pokušala da utiče na Džonića kako bi konačno rekao istinu o svemu, tačnije priznao zločin. 

- Juče ga je u pritvoru posetila i supruga Suzana, vidno potresena, u nadi da će ubediti supruga da kaže istinu, ma kakva ona bila – otkriva izvor ovog lista.

Inače, kako smo ranije pisali, porodica nije angažovala ni branioca za Gorana Džonića, te mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a cilj im je da se sazna kompletna istina i njegova prava uloga u zločinu.

Za sinove rodbina angažovala poznatog advokata

Poznatog niškog advokata Filipa Domazeta angažovali su za advokata Goranovih sinova vojnika Stefana i vatrogasca Milana, koji, prema dosadašnjoj istrazi, nemaju veze s ubistvom Đokića jer su, pre svega, kritične noći bili na svojim radnim mestima.

Ozlojeđene što je Goran svesno ili indirektno uvukao sinove u problem i što je istragu usmerio na njih, uprkos tome što je priznao da je zločin počinio bez njih, njegova supruga Suzana i njena snaja Milena, Milanova supruga, policiji su ispričale sva saznanja koja mogu da rasvetle detalje koje je Džonić sakrio od inspektora i tužioca u krajnje sumnjivom iskazu koji je dosad menjao tri puta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading