PRISLUŠKIVALI VUČEVIĆA I NAPALI GRADSKU KUĆU! Novi dokazi protiv bivše državne sekretarke i nekadašnjeg šerifa novosadske policije
Foto: Alo.rs

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, navodno je svog saradnika Darka Eleza (40) spojila s nekadašnjim načelnikom novosadske policije Miloradom Šušnjićem s ciljem da prate i prisluškuju gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, ekskluzivno saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da se Šušnjić navodno upoznao sa Hrkalovićevom preko predsednika jednog sindikata policije.

PRISLUŠKIVALI VUČEVIĆA I NAPALI GRADSKU KUĆU! Novi dokazi protiv bivše državne sekretarke i nekadašnjeg šerifa novosadske policije

Foto: Alo.rs

 

- Bivši načelnik novosadske policije je tada Dijani predstavljen kao čovek od poverenja. Nakon što ga je šefica unapredila u prvog čoveka policije, upoznala ga je sa Darkom Elezom. O njemu je navodno govorila da je jedan od njenih bitnijih saradnika i da treba da bude na njegovoj strani. Sumnja se da su skovali plan da eliminišu sve suparnike u Vojvodini. Elez je trebalo da obavlja likvidacije, a Šušnjić da mu pruži resurse i logističku podršku - navodi naš izvor.

Kako dodaje, sumnja se da je Šušnjić tada formirao specijalni policijski tim koji je samo njemu i Hrkalovićevoj dostavljao izveštaje.

PRISLUŠKIVALI VUČEVIĆA I NAPALI GRADSKU KUĆU! Novi dokazi protiv bivše državne sekretarke i nekadašnjeg šerifa novosadske policije

Foto: Alo.rs

 

- Gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića navodno su pratili i prisluškivali najmanje dve godine jer je on posumnjao u tadašnjeg načelnika da se bavi mutnim poslovima. Međutim, Vučević je sve prijavio policiji i oni su pratili trojku i prikupili dovoljno dokaza da mu rade o glavi - objašanjava naš sagovornik.

Šefica ih štitila od istrage policije

Sumnja se da su Dijana Hrkalović i Milorad Šušnjić nezakonito stavili na mere prisluškivanja Darka Eleza kako bi sprečili istrage o njemu.

- Na taj način su drugim službama zatvarali vrata kada su sprovodile istrage. Hrkalovićeva je tako štitila najpre sebe, a potom i Šušnjića i Eleza. Međutim, policija je uspela da dođe do neoborivih dokaza, zbog čega su u ponedeljak ponovo sve troje saslušani - objašnjava izvor.

Bahatost Hrkalovićeve, Eleza i Šušnjića otišao je i korak dalje. Sumnja se da je bivša državna sekretarka naredila 8. jula prošle godine da se napadne Gradska kuća u Novom Sadu.

- Tada se održao neprijavljeni skup, a sumnja se da je Elez doveo nekoliko kriminalaca koji su kamenicama gađali Gradsku kuću. Navodno, cilj im je bio da uplaše Vučevića jer je on shvatio ko stoji iza napada - podvlači izvor.

Kako saznajemo, ispituje se i njihova umešanost u ubistvo biznismena Dragana Amidžića Amidže 8. oktobra 2019. godine.

- Kada je 8. oktobra 2019. godine ubijen kontroverzni biznismen Dragan Amidžić Amidža, Šušnjić je navodno bio u kafiću nedaleko od mesta zločina. Kada je izašao iz kafea, krenuo je prema svom blindiranom BMW-u i neke tragove po nalogu Dijane Hrkalović navodno uklonio da bi zataškao likvidaciju. Ubrzo nakon toga scenu je preuzeo Elez, koji je terorisao čak i novosadske investitore. Sumnja se da je počinio dva ubistva u Vojvodini - tvrdi sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading