GOVORIO DA JE VIDOVNJAK I SILOVAO DECU? Roditelji ih vodili na lečenje, pedofil iz Niša uhapšen
Rina

Čovek se godinama predstavljao kao vidovnjak, pa su roditelji često dovodili decu kod njega da im "skida" magiju kad god bi imali neke probleme. Čovek je njihovo poverenje zloupotrebio i pretnjama decu obljubio.

- Kada bi mu roditelji ostavili devojčice, govorio bi im da moraju da urade sve što im kaže inače će im umreti roditelji. Tvrdio je da je on vračar i da može da uradi sve što želi ako ne pristanu, te da ne smeju nikome da govore šta se dešava u njegovoj kući.

- Međutim, jedna od žrtava je progovorila pa je klupko počelo da se odmotava – navodi naš sagovornik upoznat sa ovim događajem.

Ono što ovaj slučaj čini još bizarnijim je što je D.M. invalid, bez nogu, ali je veštačenje žrtava potvrdilo njihove navode da su bile seksualno napadnute.

Kako saznajemo, sedam policajaca u sredu oko 10 sati došlo je u njegovu porodičnu kuću sa nalogom za pretres, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

M.M, supruga uhapšenog čoveka kaže da je bila zgranuta kada je ugledala policiju ispred kuće a još više kada je saznala šta je razlog njihovog dolaska.

- Rekli su da je slao ljubavne poruke nekim devojčicama, uzeli su njegov i moj mobilni telefon i jedan stari koji je koristio samo da sluša pesme. Tražili su i neki četvrti telefon, crne boje, ali takav nemamo. Išli su u susedno selo Komren, zbog nekog telefona koji je kod muževljevog unuka, tačnije sina njegovog bratanca jer mi nemamo dece. I njega su ispitivali, vodili u policiju, dečko nije imao pojma šta ga pitaju – priča M.M.

Tvrdi da je sve izmišljeno, što je i njen muž rekao policiji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading