TINA SAHRANJENA, UBICI PRETI 50 GODINA Podignuta optužnica za pogibiju Srpkinje u Las Vegasu
Tanjug

Devojka poreklom iz Srbije se 2. novembra vraćala kući sa svojim psom Maksom, kada je u njenu „tojotu“, otpozadi udarila „korveta“ kojom je upravljao Rags. Istraga je pokazala da je zvezda NFL-a jurio bulevarom brzinom od oko 250 na sat! Usled sudara, „tojota“ je buknula, a Tina i njen pas ostali su zaglavljeni u kolima. Devojka je vrištala i dozivala pomoć, ali ju je ubrzo plamen progutao.

- Protiv poznatog fudbalera u sredu je zvanično podignuta optužnica, i to po pet tačaka. Najveća kazna mu preti za ubistvo devojke i njenog psa, a ako se proglasi krivim po svim tačkama, Rags bi mogao da dobije kaznu veću od 50 godina zatvora. Saslušanje je zakazano za decembar u Las Vegasu - navode američki mediji.

Na drugoj strani grada, nesrećna devojka je juče sahranjena uz prisustvo svoje porodice i velikog broja prijatelja. Opelo je održano u 12. 30 sati, po lokalnom vremenu, u srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Simeon u Las Vegasu. Njeni prijatelji i školski drugovi pojavili su se sa cvećem i balonima u obliku srca, dok se porodica jedva držala na nogama.

Poznanici, ali i oni koji devojku nisu znali lično, i dalje se okupljaju na mestu tragedije i ostavljaju cveće, sveće i lutkice u obliku psa, a neko je doneo i veliku srpsku zastavu.

TINA SAHRANJENA, UBICI PRETI 50 GODINA Podignuta optužnica za pogibiju Srpkinje u Las Vegasu

Foto: Alo.rs

 

Inače, Tinina porodica izbegla je 90-ih iz Hrvatske u Srbiju. Novi dom pokušali su da izgrade na Kosovu i Metohiji. Nakon NATO bombardovanja obreli su se u okolini Topole, a zatim su 2001. emigrirali u SAD. Tina je poginula nedelju dana pre nego što je trebalo da dobije američko državljanstvo.

I ranije divljao ulicama

Odmah posle nesreće Henri Rags je uhapšen, a na saslušanju se pojavio sa kragnom i u invalidskim kolicima. Međutim, platio je kauciju od 150 hiljada dolara, nakon čega mu je umesto zatvorskog određen kućni pritvor. Suđenje čeka u kući koju je nedavno kupio za 1,1 milion dolara, nakon što je potpisao ugovor vredan 16 miliona sa LA Rajdersima. Nakon nesreće on je izbačen iz kluba.

Da je i ranije bio bahat, pokazuje prošlogodišnji video u kojem ga devojka moli da uspori, dok divlja kolima. Kobnog dana i ona je bila sa njim u kolima.

Brani ga advokat poznatih

Ragsa će pred sudom zastupati advokat Dejvid Česnof koji je u Gradu greha poznat po predstavljanju poznatih ličnosti koje se nađu u nevolji. Osim što je robije spasao Paris Hilton kada je uhvaćena sa kokainom, branio je i Majka Tajsona, Britni Spirs, Lindzi Lohan, Kristijana Ronalda, Leonarda Dikaprija, Šakila O’Nila....

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading