VOJNICI POTVRDILI ALIBI  Stefan Džonić bio na poslu u vreme masakra porodice Đokić!
Privatna arhiva

Kolege jednog od sinova prvooosumnjičenog za trostruko ubistvo u Moravcu juče u niškom tužilaštvu rekle da je Stefan u noći između 26. i 27. septembra bio sa njima, prenose beogradski mediji.

Petoro pripadnika Vojske Srbije potvrdilo je juče u Višem javnom tužilaštvu u Nišu da je Stefan Džonić, jedan od uhapšenih sinova Gorana Džonića (54), prvoosumnjičenog za ubistvo svojih rođaka u Moravcu, u noći ubistva bio na svom radnom mestu u Kopnenoj zoni bezbednosti.

VOJNICI POTVRDILI ALIBI  Stefan Džonić bio na poslu u vreme masakra porodice Đokić!

Alo/D.Briza

 

Kao svedoci su se pred tužiocem pojavila četvorica Stefanovih kolega i jedan starešana i svi su mu dali alibi, odnosno potvrdili su ono što je i sam Stefan ispričao nakon hapšenja, 23. oktobra.

Uvučen u priču

- Stefan tvrdi da je u celu priču uvučen bez ikakve krivice. Tvrdi da je pritvoren i osumnjičen za trostruko ubistvo samo na osnovu očevog iskaza - kaže izvor za medije.

Džonićeve kolege su juče ispričale da su 26. i 27. septembra, kada su vlasnik menjačnice Goran Đokić (57), njegova žena Gordana (56) i ćerka Lidija (25) ubijeni, pa spaljeni, imali neku vrstu pretrage terena.

- Nisam kod Stefana tih dana video ništa neuobičajno, da je bio nervozan ili slično. Normalno se ponašao, nije moglo da se nasluti da je u umešan u bilo šta - rekao je jedan od vojnika, s kojim je Stefan bio u jedinici. On je naveo da je cela jedinica bila na okupu.

Filip Domazet, advokat Stefana i Milana Džonića, rekao je da je zadovoljan iskazima današnjih svedoka.

- Smatram da će se dokazati da moji branjenici nisu umešanio u ovaj težak zločin. Ne vidim nikakvu njihovu povezanost sa tim. Ne mogu da ulazim u to šta je rekao prvoosumnjičeni, ali odbrana je sada zadovoljna u kom pravcu ide istraga - rekao je Domazet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading