DEČAK KOGA TUKU IMA SAMO OCA! Detalji jezivog vršnjakog nasilja u Kraljevu: Policija proverava slučaj!
printcreen

Na video snimku koji traje samo nekoliko sekundi se, naime, vidi kako u prolazu ispod Gradske terase, u Ulici Toplice Milana u centru Kraljeva, trojica maloletnih tinejdžera napadaju svog vršnjaka, a zatim ga jedan od njih snažno udara u glavu. Dečak od siline udarca potom pada na pod i teško se pridiže, bahati napadači odlaze, i tu se snimak završava.

 

 

Policija ispituje i proverava i kada se slučaj dogodio, kao i identitet napadača i žrtve, a video snimak je objavila jedna korisnica društvene mreže „Tviter“ koja je naglasila da prebijeni dečak ima samo oca koji se brine o njemu.

- „Dečak kog tuku trojica „junaka“ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obesti. U Kraljevu. Jer vežbaju za neke nove bitke… Deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gde ste? Čije je dete sledeće…“ - napisala je korisnica Tvitera u svojoj objavi.

Kraljevčani koji su snimak videli u subotu kasno uveče ili u nedelju ujutro komentarišu da ovaj slučaj ne sme proći nekažnjeno jer vršnjačko nasilje sve više uzima maha u raznim oblicima.

- Kazniti i siledžije i njihove roditelje! I to drastično! - samo je jedan od brojnih komentara ogorčenih stanovnika grada na Ibru na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading