DETALJI TEŠKOG UDESA KOD RUSKOG SELA Vozač se bori za život
Foto: Printscreen

 

Saobraćajna nesreća dogodila se na na izlazu iz Ruskog Sela kod Kikinde prema Srpskoj Crnji, kada je vozač "juga“ M.P. (43) iz Ruskog Sela, iz za sada neutvrđenih razloga, udario u betonski stub.

Na suvozačevom mestu bio je rođeni brat vozača putničkog vozila R.P. (37), a na zadnjem sedištu supruga suvozača N.P. (36), kao i troje maloletne dece M.P (15), K.M. (8) i D.P. (10).

- Vozač M.P. (43) zadobio je više preloma i teške telesne povrede opasne po život, glave, vrata, kičme, grudnog koša, karlice, prelom desnog skočnog zglova i on je hitno prebačen u novosadski Urgentni centar.  Dečaci su prevezeni u Dečju kliniku u Novom Sadu.

- K.M. (8) ima težak prelom desne potkolenice i povrede glave, a D.P. (10) povredu glave i veći hematom, obojica su zadržana na lečenju.

Suvozač R.P (37) zadobio je tešku povredu i otvoreni prelom levog lakta i leve podlaktice, dok je njegova žena N.P. (36) imala težak prelom desne nadkolenice i desnog ramena.

- Oboje su iz kikindske bolnice prebačeni u zrenjaninsku Opštu bolnicu, a odatle u Novi Sad.

Jedino je dečak M.P. (15) imao lake telesne povrede skočnog zgloba i pušten je na kućno lečenje - kaže za „Alo“ dr Vladimir Davidović, načelnik Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi.

Na teritoriji kikindske opštine, jutros u 3 sata dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda na putu Toba-Kikinda, kada je muškarac star 55 godina sa područja opštine Kanjiža, izgubio pravac nad putničkim vozilom, sleteo s puta i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Istragu je obavila zamenica Opštinskog javnog tužilaštva u Kikindi koja je naložila obdukciju tela koje je prevezeno u novosadski Centar za sudsku medicinu - kažu za „Alo!“  u PU Kikinda.

 

                                                                                                                                                             

Komentari (0)

Loading