PILI SU TOG DANA KAFU, A ONDA IH JE SVIREPO UBIO Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte o ubistvu porodice Đokić
Printscreen

 

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop je analizirajući slučaj ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca ocenio da je Goran Džonić, osumnjičeni za ovaj stravičan zločin, klasičan primer sociopate te da će suđenje biti lako.

- To je imovinski delikt pre svega. Bilo je takvih zločina, ali ljudi pritisnuti dokazima nisu pravili probleme na sudu, i kajali su se i plakali... Ovaj čovek ne pokazuje nikakvu empatiju, pokušava na razne načine da se iščupa - rekao je Popović za „Novo jutro“ na TV Pink.

On je podsetio da je novac nađen u dvorištu Džonićevog sina, koji tada nije bio tu, a oružje kojim je izvršen zločin u kući njegove majke.

- Na tom oružju je nađen njegov DNK profil, a on postoji i na novčanicama - naveo je Popović, koji se osvrnuo i na profil ubice.

- Goran Džonić je klasičan primer sociopate. Ubijeni mu je rođak, znaju se dugo, pili su tog dana kafu... Ajde da ga je ubio i uzeo pare, moglo bi da se razume, ali ovako... Odlazio je kod njegove majke i tešio je... - rekao je bivši inspektor odeljenja za ubistva.

Po njegovom mišljenju, suđenje ne bi trebalo da bude komplikovano.

- Sve je čisto, ali je sada potrebno da se proširi istraga i da se vidi ko je učestvovao u zločinu - naveo je Popović.

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte je i pre nego što je Džonić razotkriven za Alo! izrazio sumnju da su Đokići poznavali ubicu i da ih je zbog toga sve ubio i spalio da bi uklonio tragove.

- Đokići nisu ubijeni zato što se nekom ćefnulo! Pitanje je zbog čega ih je neko onako brutalno ubio. U sve žrtve je ispaljen po jedan metak u telo, a onda po metak u glavu, dok su na kraju poliveni benzinom i spaljeni. Razlog za ubistvo može da bude trivijalan ukoliko je ubica budala - rekao je Popović pre hapšenja Džonića.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading