OTKRIVENO GDE SU ĐOKIĆI IŠLI TE KOBNE NOĆI Isplivali detalji istrage, ubica je ipak sve uradio sam?
Foto: Ilustracija

Istraga ubistva tročlane porodice Đokić za sada, navodno, ide ka tome da je Goran Džonić delovao sam.

Džoniću je određen pritvor, kao i braći koju je označio kao saučesnike, a nadležni organi utvrdiće ko je od njih i na koji način učestvovao u zločinu koji je potresao Srbiju. Trenutno su iza rešetaka i Džonićevi sinovi, koji imaju alibi za kobnu noć kada je ubijena i spaljena porodica Đokić.

Izvor iz istrage navodi da je moguće da je Džonić delao sam, jer je bio upućen u uništavanje tela vatrom i poznavao je zabačene delove oko Južne Morave pošto je bio pecaroš.

Bio je blizak sa ubijenim Goranom Đokićem, koji mu je bio brat od tetke. Navodno, znao je i da Đokići u povratku od Goranove majke uvek svraćaju na jedan prirodni izvor lekovite vode, za koju su meštani pričali da je blagotvorna za zdravlje. Zato je, navode mediji, i znao da će porodica "pasatom" skrenuti na raskrsnici koja ne vodi direktno ka njihovoj kući.

Balističari su obavili analizu Džonićevog pištolja, a DNK tragovi pronađeni su na novcu i platnenoj vreći zakopanim na imanju jednog od Džonićevih sinova.

Istraga je proširena protiv okrivljene braće K.M. i A.M, podnet je predlog za određivanje pritvora, ali izvori bliski istrazi navode da nije isključeno da je Džonić dugovao novac toj braći, i da ih je zbog toga označio kao saučesnike.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading