OPSADNO STANJE ISPRED KUĆE DŽONIĆA Goran krivicu za ubistvo svaljuje na policajca!
Alo/D.Briza

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića.

Goran Džonić, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju, priznao je krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog ubistva.

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, nakon saslušanja koje je juče trajalo čitavog dana, određen je pritvor ocu Goranu Džoniću i njegovim sinovima Milanu i Stefanu.

Istražni organi ne saopštavaju dosadašnja saznanja i iskaze uhapšenih ali se nezvanično saznaje da u dosadašnjem ispitivanju prvouhapšeni Džonić pokušava da krivicu prebaci na preostale osumnjičene.

On pokušava da svoju ulogu u monstruoznom zločinu minimizira ne poričući da je otipovao Đokiće ali se vajda da je na to bio primoran. Na taj način optužio je i jednog policajca kojem navodno duguje veću svotu novca pa ga je navodno prisilio na učešće u zločinu, navode mediji.

Policajac je priveden, saslušan, podvrgnut poligrafu i kako se saznaje, ubrzo utvrđeno da nema nikakve veze sa zločinom.

Na isti način Džonić optužuje i ostalu dvojicu uhapšenih braću Kostadina i Konstantina Miloševića čije saslušanje sledi.

Džonić je u početku istrage poricao da je novac pronađen na placu njegovog sina njegov plen iz zločina i poricao čak i DNK analizu navodeći da je to trag od njegovih sinova.

Međutim, ubrzo je pronađen novac i u usisivaču u njegovoj kući pa je pritisnut dokazima morao da prizna da je reč o plenu iz ubistva Đokića. Pretpostavlja se da je to samo deo plena, a da su deo odneli ostali učesnici likvidacije.

U međuvremenu policija proverava sve na koje Džonić ukazuje s razlogom ili bez razloga, pa i članove prodice, a i na osnovu prvih iskaza ostalih osumnjičenih očekuju se nova hapšenja u ovom slučaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading