POLICIJA OPKOLILA DŽONIĆEVU KUĆU Goran dao imena saučesnika u zločinu?!
Foto: Ilustracija

 

Jutros je u niškom tužilaštvu saslušan Goran Džonić, rođak ubijene porodice Đokić i osoba osumnjičena za njihovu likvidaciju. Od tada se ispred njegove kuće nalaze i pripadnici snaga bezbednosti. Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je organima reda dao imena saučesnika u zločinu.

Osim toga, na početku Moravske ulice u Moravcu, gde se nalaze kuće osumnjičenog i žrtava, na betonu je napisan crvenim sprejom grafit "Pravda za Džoniće". Da apsurd bude veći, grafit je napisan ispred bandere na kojoj je zalepljena umrlica Đokića.

Meštani su u šoku zbog svega što se dogodilo, retko pristaju na razgovor sa medijima.

- Vesti o hapšenju komšije sam čuo na televiziji. Šokiralo me je sve što se desilo, to je stravično. Moji unuci su vršnjaci Lidijini, to je vrlo žalosno i tužno. Ko god da je uradio, neka odgovara kako je zaslužio - rekao je jedan od komšija:

"Poznajem i jedne i druge, i Đokiće sam poznavao i Džoniće, komšije su mi i stvarno ne znam šta da kažem."

POLICIJA OPKOLILA DŽONIĆEVU KUĆU Goran dao imena saučesnika u zločinu?!

Društvene mreže

 

 

Đokići su ubijeni 26. septembra kada su se u kasnim večernjim satima vraćali iz Moravca, gde su bili kod Goranove majke, u svoju kuću u Aleksincu. Na putu ih je, kako se sumnja, Džonić presreo na skuteru. Kako ih je namamio u atar sela gde su ubijeni za sada nije poznato.

Goran, Gordana i Lidija su ubijeni iz puštolja, a njihova tela su zapaljena.

Za zločin se saznalo 2. oktobra, kada je u selu Tešica, 10 kilometara od mesta zločina, pronađen zapaljen "pasat" koji je pripadao ubijenom Goranu. Nedugo zatim pronađena su i njihova tela izgorela do neprepoznatljivosti.

Dva dana nakon nestanka krenulo se u potragu za Đokićima, kada su njihov nestanak prijavili članovi porodice.

POLICIJA OPKOLILA DŽONIĆEVU KUĆU Goran dao imena saučesnika u zločinu?!

Foto: privatna arhiva

 

 

Džonić, koji je Goranov brat od tetke i komšija njegove majke, bio je na sahrani ubijene porodice na kojoj je pokazivao navodnu tugu zbog njihove smrti.

Priveden je u četvrtak, a u petak je policija pronašla jedan deo novca koji je Đokićima ukraden nakon ubistva zakopan u dvorištu kuće njegovog sima S. Dž, a drugi deo sakriven kod njega u kući u usisivaču. Ostatak novca još nije pronađen.

Bonus video: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading