PRONAĐENI SU DOKAZI Mladen Mijatović saopštio najnovije vesti o Goranu Džoniću i ubistvu porodice Đokić
Foto: Ilustracija

Goran Džonić je priveden sa krivičnom prijavom da je na neki način učestvovao u krivičnom delu teško ubistvo. Dalja istraga pokazaće da li je organizator, saučesnik, tiper ili direktni izvršilac trostrukog ubistva.

- Obistinilo se ono o čemu smo govorili ovde u studiju. Rekli smo da će policija rasvetliti zločin, da su u njemu učestvovale barem dve osobe i da je barem jedna osoba poznavala porodicu lično! Pokazalo se da građani mogu i treba da veruju srpskoj policiji koja je pokazala da savršenog zločina nema. Pronađeni su konkretni materijalni dokazi koji vezuju Džonića i dva uhapšena brata sa Đokićima. Može se očekivati proširenje istrage – kaže Mladen Mijatović.

Dodaje da je još nekoliko osoba u tzv. operativnoj obradi.

- Sinovi Gorana Džonića dali su iskaz u svojstvu građana u policiji i podvrgnuti su poligrafskom testiranju. Jedan od sinova je vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije, pa je u slučaj uključena i vojna policija. Očekujemo rasplet situacije i to da li će još neko biti obuhvaćen prijavom – kaže Mijatović za “Novo jutro”.

 

 

Komentari (0)

Loading