Nađen pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić
Alo/D.Briza

Pištolj je pronađen nakon hapšenja Gorana Džonića na jednoj lokaciji van sela Moravac u čijem ataru je porodica Đokić brutalno ubijena.

Policija je potvrdila da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio porodicu Đokić sa kojom je bio u srodstvu. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septambra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato. Ubica je Gorana naterao da gleda kako mu ubija, prvo ženu, a potom i ćerku.

Nakon zločina, iz Đokićevog automobila ukrao je nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra, Džonić je kako se navodi zakopao na imanju svog sina, vojnika, a deo novca krio je u kući, u usisivaču. 

Džonić je imao dug od 10.000 evra koji je imao odmah nakon ubistva porodice Đokić vratio. Upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga proverava.

Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove. Nije se nadao da će oni proći poligraf i da policija protiv njega već ima brojne dokaze.

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading