MONSTRUOZNO Ubica Đokića bio na sahrani i glumio ožalošćenog! Sin primetio da se nešto čudno dešava
Foto: Alo! arhiva

 

Osumnjičeni za monstruozno ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca bio je na sahrani i pravio se da žali ubijene Gorana, Gordanu i Lidiju!

Policija je uhapsila Gorana Džonića, brata od tetke ubijenog Gorana, koji se sumnjiči da je osmislio i sproveo u delo monstruozan i nezapamćen zločin.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina, a u danima posle zločina vratio je i dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Osumnjičeni Goran Džonić bio je na sahrani Đokića, a očevici navode da se čudno ponašao, te da se umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je Džonić odvratio da ne zna šta mu je, prenosi Telegraf.

Ubici sigurno nije bilo svejedno da poslednji put isprati rođake koje je zlikovački ubio, ali nije imao izbora. Naime, da nije došao na sahranu, on bi se praktično odao da je umešan u trostruko ubistvo.

Inače, osumnjičeni je dijabetičar. Ljudi iz njegovog okruženja navode da se u poslednje vreme ukupno ponašao čudno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading