JEZIVO Zbog ovog ubistva je privedena Hrkalović: Krvoproliće u centru grada! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Printscreen

 

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda.

Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao. Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Alo!/Shutterstock-graveworm/ Estock/Miloš Rafailović

 

 

Njegova smrt imala je veze sa sukobom dva klana, a ubijeni nije imao veze niti sa “škaljarcima”, niti sa “kavčanima”. Pozadina ovog zločina je i biznis, ali ima i ekonomsko političku pozadinu.

- Ovaj čovek je bio uzoran, karatista. Ubijen je jer je bio fizički jak i radio je kao pravo obezbeđenje na splavovima. On je smetao zbog prodaje droge na splavovima. On je neke od njihovih ljudi pretukao, i zato su ga se plašili. Inače on je kum Miljkovića, koji se hvalio kako je ubio dvojicu kumova. Tužilac je tada tražio veštačenje Belivukovog telefona - nije mogla da ga dobije jer su ga visoki zvaničnici MUP-a krili - saopštio je tada izvor iz istrage.

Komentari (0)

Loading