DRAMA U CENTRU UŽICA Muškarac hteo da se baci sa višespratnice, brza reakcija policije i vatrogasaca
Foto: Shutterstock/ Checubus

Drama se odigrala u višespratnici na adresi Nikole Pašića 40, kada se stanar sa drugog sprata pojavio na terasi, okrenutoj prema Carinskom potoku i zaklonjenoj od pogleda sa ulice, i povikao da će da se ubije.

Potom je, prema svedočenju njegovog komšije, preskočio ogradu terase i sa spoljne strane se rukama uhvatio za ogradu viseći nad ponorom dubokim petnaestak metara.

- Na licu mesta su se odmah stvorili vatrogasci i policajci koji su komšiju iz podnožja zgrade odvraćali od samoubistva, ali nije vredelo.

"Policajci su ušli u zgradu, a vatrogasci uz pomoć meredvina i užadi krenuli prema terasi za čiju ogradu se on držao", priča stanar ove zgrade.

"Malo po malo, govori on, vatrogasci su se peli uz zgradu i obraćajući se čoveku koji je hteo da se ubije kupovali vreme. Za kratko vreme su stigli do ispod njega, i dalje ne uspevajući da ga ubede da odustane od suicida".

"A onda su iz njegovog stana na terasu uleteli policajci i ščepali ga za ruke ne dozvolivši im da se pusti i poleti u ponor. U isto vreme vatrogasac koji se nalazio ispod uhvatio ga je za noge posle čega su ga policajci izvukli na terasu", kaže ovaj Užičanin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading