HAPŠENJE U ŠPANIJI Srpkinje držali kao seks-robinje: Kamerama ih nadgledali 24 časa!
Španska policija

 

Držali ih kao robinje! Španska policija uhapsila je 14 makroa i 25 devojaka koje su primoravali na prostituciju i prodaju droge! Među nesrećnim ženama bilo je i nekoliko Srpkinja, koje su duže vreme proživljavale agoniju!

Prema navodima španskih medija, ova organizovana kriminalna grupa se sumnjiči da je nesrećne devojke držala u potlačenom položaju, poput robinja. Policijska akcija je sprovedena na više lokacija u Barseloni, u stanovima u kojima su devojke bile zatvorene i primoravane na prostituciju.

HAPŠENJE U ŠPANIJI Srpkinje držali kao seks-robinje: Kamerama ih nadgledali 24 časa!

Španska policija

 

- Makroi su imali više stanova u kojima su devojke 24 sata pružale seksualne usluge za novac. Tu su takođe bile postavljene kamere, da bi mogli da ih nadgledaju i posmatraju sve vreme. Dešavalo se i da devojke za svoje usluge ne dobiju novac. Takođe, neke od njih su na prevaru dovedene u Španiju. Imale su obavezu da pored seksualnih usluga svojim mušterijama nude marihuanu, kokain, kao i vijagru - navode izvori iz policije za lokalne medije, i dodaju da je među njima bilo žena sa različitih strana sveta.

- Među prostitutkama bile su Rumunke, Brazilke, Kolumbijke, Srpkinje, Venecuelanke i žene iz Dominikanske Republike - pišu mediji.

Kako se navodi, u jednom od stanova, koji je pretvoren u bordel, pronađen je čak i bankomat, gde su klijenti mogli da podignu novac da bi platili seksualne usluge ili narkotike. 

Na ovaj način policija je razbila jedan od važnih lanaca prostitucije u Španiji, a istraga je započeta početkom ove godine. Ta grupa se pored trgovine ljudima i prisiljavanja na prostituciju tereti za prodaju narkotika i posedovanje oružja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading