DANAS BI STEFANU BIO ROĐENDAN Potresne reči oca dečaka koji je stradao u nesreći na Karaburmi
Foto: Alo.rs

Sine, srećan ti rođendan. Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Posle ćemo doći do tvoje večne kuće.

Ovim tužnim rečima na društvenoj mreži Fejsbuk, Mihajlo Balić, otac Stefana Balića (9), koji je poginuo 18. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u Beogradu, kada je na njega, njegovog brata i oca na pešačkom prelazu kolima naleteo Lazar Galić (38), čestitao mu je rođendan.

- Sine, srećan ti rođendan! Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Tvoj OFK Gol protiv Crvene zvezde, gde si hteo da igraš jednog dana. Posle ćemo doći do tvoje večne kuće. Ljube te Luka, mama, tata, čiča, dede. Pozdravljaju te i drugari iz OFK Gola, tvoji treneri Goran, Muća i Glogi. I, kao što narod kaže, do skorog viđenja - napisao je nesrećni čovek na Fejsbuku.

Podsetimo, u petak je počelo suđenje optuženom Lazaru Galiću, koji se sumnjiči i za nepružanje pomoći, jer je posle nesreće dao gas i pobegao s lica mesta. Dan kasnije, policija ga je identifikovala i uhapsila, ali ga je sud pustio na slobodu. Međutim, opet je pritvoren, a utvrđeno je i da je već 10 puta osuđivan za različita krivična dela, među kojima su i dve saobraćajne nesreće u istoj ulici.

- Ne priznajem krivično delo - rekao je Galić sa lisicama na rukama u petak u Prvom osnovnom sudu i šokirao sve prisutne.

Komentari (0)

Loading