NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U KRČEDINU Udavila staricu (80) jer joj nije dala 500€
Foto: Alo.rs

Prema rečima izvora, iako nije vratila stari dug, od starice je tražila još 500 evra, što je žrtva odbila, a zatim je nasrnula na nju i ubila je, nezvanično saznaje Alo!

Stravičan prizor zatečen je 20. juna 2019. u kontejneru u vikend-naselju u Krčedinu, gde je pronađen ugljenisan trup devizne penzionerke. Jelena Špagović se tereti da je staricu ubila, a zatim njeno telo odvezla u Krčedin i bacila u kontejner.

NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U KRČEDINU Udavila staricu (80) jer joj nije dala 500€

Foto: Alo.rs

Majda Garović

Špagović je u četvrtak iznela svoju odbranu rekavši da staricu jeste ubila, ali ne iz koristoljublja i na svirep način, kako se navodi u optužnici. Ona je od Majde pozajmila 3.200 evra, a ranije se spekulisalo da je upravo starica pozvala Jelenu da se vide i da joj je tražila novac, međutim, nova saznanja bacaju drugačije svetlo na slučaj.

Prodala sam nakit da sakrijem dokaze

Jelena je tvrdila da staricu nije ubila iz koristoljublja, iako je pokupila Majdin nakit koji je pao s nje i prodala ga.

- Nisam iz koristoljublja prodala, samo sam htela da prikrijem dokaze. Kada sam rekla da je trajalo sve tri do četiri sata, mislila sam od trenutka kad je došla kod mene, a ne sam čin - istakla je samouvereno Jelena.  

- Jelena Špagović je sama zvala Majdu da dođe kod nje i da se vide, a ne kako se ranije mislilo. Pre toga je Majda već pozajmila Jeleni 3.200 evra. Međutim, Jelena iako nije vratila dug pozvala je staricu kod nje. Navodno joj je tražila još dodatnih 500 evra. Ona je to kategorički odbila, jer joj još nije vratila sav novac koji joj je već pozajmila.

Pozajmljivala joj je i ranije, pre tih 3.200 evra. Međutim, njoj je očigledno uvek bilo malo - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je najverovatnije tada došlo do sukoba između njih dve, a da je zatim Jelena izgubila kontrolu:

- Takođe, najpre je rekla da je davila babu gajtanom u toku istrage, a u četvrtak je rekla da nije. Pominjala je da je sve kratko trajalo, međutim, neki tragovi ukazuju da je staricu i te kako davila... Davi je, pa je ostavi, pa je opet davi i tako nekoliko puta - tvrdi naš sagovornik.

Jelena je ranije na suđenju rekla da je od Garovićeve pozajmila 3. 200 evra, a kako kaže, s njom se dogovorila da joj šest meseci vraća po 200 evra, a posle toga ostatak. Istakla je da joj je ostalo da vrati 1.800 evra kada se dogodila tragedija.

- Htela sam kredit da dignem pa da joj vratim novac. Novac sam trošila na svakodnevne stvari, ne mogu tačno da kažem u kom periodu koliko sam trošila i na šta - ispričala je Špagovićeva pred Višim sudom u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading