TRAGEDIJA Saobraćajna nesreća kod Novog Sada: Poginuo otac četvoro dece
Foto: Alo.rs

Tragedija se dogodila juče, oko pet sati, na putu između Novog Sada i Kaća. Potpuno razlupan automobil i krhotine pronađene su kraj puta. Automobil „alfa romeo“ je od siline udarca bio prepolovljen.

- Za volanom je bio Daniel Cegledi iz Kaća, a krenuo je na posao u ranim jutarnjim satima. Žurio je na posao, pa je u jednom trenutku, pod nepoznatim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom. Sleteo je s puta i udario u drvo breze. Udarac je bio toliko silovit, da je automobil bio prepolovljen - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je nažalost pomoć pozvana tek kasnije.

- Verovatno su ljudi slabo prolazili u to vreme, jer je automobil primećen tek sat vremena kasnije. Pozvana je Hitna pomoć, međutim, za njega je bilo kasno, nažalost. Lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Iza sebe je ostavio četvoro male dece, a supruga mu je trudna. Nažalost, peto dete nikada neće upoznati svog oca - kaže naš sagovornik.

Zbog uviđaja saobraćaj na toj deonici puta je bio usporen.

- Prolazio sam kolima i imao sam priliku da usporeno prođem pored mesta nesreće. Skoro ovako nešto nisam video. Automobil na dva dela i između drvo. Žao mi je momka, ko god da je - navodi jedan od prolaznika. Utvrđuju se okolnosti nesreće.

Sa ženom planirao da otvori roštiljnicu

Uzrok nesreće zasad nije poznat, ali se sumnja da je reč o neprilagođenoj vožnji uslovima na putu.

- Radi u jednom lokalu u Novom Sadu. Tragedija je prekinula Danielove planove, jer su on i supruga planirali da otvore roštiljnicu - navodi izvor. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading