MAGNET ZA ŽENE Počelo suđenje najtraženijem hrvatskom beguncu kome je srpska policija stala na put
Foto: Alo! arhiva

 

Kik-bokser s ispoliranim zubima i zavodničkim osmehom Bojan Dragičević (40) iz Gračaca, koga su mediji nazvali magnet za žene jer se Fejsbuk usijao od lascivnih poruka kada je policija objavila njegovu sliku posle bekstva iz zatvora u Lepoglavi i Puli, trenutno vežba u Zabeli i čeka ishod suđenja za pljačku zlatare u Požarevcu.

Devet godina posle upada u zlataru „Magdalena“ u Požarevcu iz koje su 19. maja 2012. odneta 4,2 kilograma zlata, vredna 14,1 milion dinara, Bojan je izveden pred Viši sud u Požarevcu kao glavni akter pljačke.

Dok su trojica učesnika odavno odležala svoje robije, kik-bokseru je ukinuta prva presuda od sedam i po godina, jer mu je suđeno dok je bio u bekstvu. Novo suđenje je počelo 28. septembra, kada je pod jakim merama obezbeđenja odveden na suđenje. Zgrada suda i cela ulica bili su pod opsadom policije, jer je do sada bežao iz zatvora u Lepoglavi, Puli i Sremskoj Mitrovici, dok ga je u sudnici pazilo šest zatvorskih čuvara.  

Džeremi Miks iz ćorke zaludeo 40.000 žena

MAGNET ZA ŽENE Počelo suđenje najtraženijem hrvatskom beguncu kome je srpska policija stala na put

Društvene mreže

 

 

Bojana Dragičevića porede sa Džeremijem Miksom, poznatijim kao „najseksepilniji zatvorenik na svetu“. Miks je uhapšen 2014. u Severnoj Kaliforniji zbog posedovanja oružja bez dozvole. Kada je policija objavila njegovu fotografiju, žene su poludele za njim, a na Fejsbuku je bilo 40.000 lajkova i oko 12.000 komentara. Modni agenti su ga angažovali zbog atraktivnog izgleda, a posle izlaska iz zatvora je prošetao modnom pistom u Njujorku. Ostavio je suprugu s kojom je bio osam godina i koja ga je čekala dok je bio u zatvoru zbog bogate britanske naslednice Kloi Grin.   

Kako saznajemo, sud je odlučio da pita požarevačku policiju da li postoji snimak pljačke jer treba da bude prikazan kao ključni dokaz.

- Bojan tvrdi da nije učestvovao u pljački i traži da se prikaže snimak da bi se slučaj rasvetlio, jer su radnici zlatare na prvom suđenju izjavili da su navodno istrčali za pljačkašima i zapisali broj tablica automobila koji ih je čekao. Svedoci su u policiji prvo izjavili da Bojan nije učestvovao, a kasnije su promenili iskaz, ali te beleške nema u spisima i ne uzima se kao dokaz. On je tražio izuzeće sudije i predsednika suda, tvrdeći da mu je uskraćeno fer suđenje - kaže naš izvor blizak sudu, i dodaje da je kik-bokser do sada otkazao punomoćje šestorici advokata, a da ga odskora brani poznati beogradski advokat Slavko Petrić.

MAGNET ZA ŽENE Počelo suđenje najtraženijem hrvatskom beguncu kome je srpska policija stala na put

Foto: Alo! arhiva

 

 

Podsetimo, Bojan je bio na evropskoj listi najtraženijih begunaca. U Šibeniku je s plastičnim pištoljem, usred bela dana, dva puta opljačkao istu banku. Uz pomoć ortaka je prvi put odneo 47.000 evra, a drugi put 66.000 evra. Krio se sedam godina, a uhvaćen je 2012. u BiH i izručen je Hrvatskoj. Osuđen je na četiri godine i dva meseca i upućen je u Lepoglavu. Posle godinu i po dana je pobegao iz najstrože čuvanog odeljenja, skokom kroz prozor. Doskočio je na parkirano vozilo radnika zatvora i otrčao, ali je istog dana uhvaćen. U aprilu 2014. premešten je u zatvor Puli, odakle je pobegao za vreme šetnje. Preskočio je zid visok oko četiri metra. Policajka je zapucala tri puta u vazduh i dvaput prema njemu, ali ga je promašila. Od 2014. se aktivno tragalo za njim, a hrvatska policija je sarađivala s kolegama iz Srbije, BiH, Slovenije, Austrije, Švedske, Holandije, kao i s američkim šerifima sve do 2019, kada je uhapšen u Novom Sadu. Suđenje u Požarevcu se nastavlja 14. oktobra saslušanjem svedoka.

Žene mu nudile štek pod jorganom!    

Kada se pojavila vest da policija traži pomoć građana da uhapsi Bojana, Fejsbuk se usijao!

„Zgodan“, „Ima kod mene slobodna soba, dobrodošao je“, „Opaaaa, nadam se da će me pitati za pomoć“, „Dođi kod mene ako ovo čitaš, sakriću te pod jorgan“, „Njima je utekao, ali meni ne bi“, „Prezgodan da bih ga prijavila“, „Da sam policija, sve bih mu oprostila“... - pisalo je u komentarima.  

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading