POZNATO KADA ĆE BITI SAHRANJENI BRUTALNO UBIJENI ĐOKIĆI Povorka kreće iz kuće Goranove majke!
Printscreen

Porodica Đokić - Goran, njegova supruga Gordana i njihova ćerka Lidija, biće sahranjeni sutra u 13 časova na groblju u Žitkovcu, potvrdio je za Novica Aritonović, Gordanin brat.

"Sahrana će se održati sutra u 13 časova. Tela ćemo preuzeti danas, sve organizovati. Prenoćiće u Moravcu, kod Goranove majke, ispratićemo ih kako dolikuje", rekao je vidno potreseni Aritnović.

"Učitelj sam po profesiji, učim decu da budu dobra, a eto šta sam dočekao, da monstrumi koji ovakve stvari rade budu na slobodi", kroz suze je izjavio Gordanin brat.

Da podsetimo, Đokići su nestali u nedelju u noć 26-27. septembra kada su iz Moravca krenuli ka Aleksincu. Šest dana kasnije, u subotu 2. oktobra, pronađen je njihov zapaljeni "pasat" u selu Tešica, a nekoliko sati kasnije i njihova tela u blizini divlje deponije u Moravcu.ž

Obdukcija je pokazala da su Đokići ubijeni iz vatrenog oružja i to iz dva pištolja. Goran je primio jedan hitac u glavu, dok su njegova supruga i ćerka ubijene sa po dva hica, jednim u grudi i drugim u glavu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading