Zetu smrskao glavu palicom
Fejsbuk

 

Kako saznajemo, napad se dogodio u nedelju u kući Đorđa Starčeva. Na njega je šurak nasrnuo navodno zbog neraščišćenih računa koji potiču od ranije.

- Savić je ušao u kuću sestrinog nevenčanog supruga i tamo se zadržao neko vreme. Tada je između njega i Đorđa došlo do žestoke svađe, a zatim i do fizičkog obračuna. Radoje je počeo pesnicama i nogama da udara svog zeta gde god je stigao. Međutim, kao da mu to nije bilo dovoljno, pa je uzeo drvenu palicu i počeo silovito da ga udara po glavi. Tukao ga je dokle god Đorđe nije izgubio svest. Sumnja se da su imali neraščišćene račune odranije, ali zasad nije poznato zbog čega su tačno bili u sukobu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je Đorđe završio sa stravičnim povredama.

Motiv nema veze s sestrom

Prema rečima izvora, između zeta i šuraka je već neko vreme tinjalo žestoko neprijateljstvo.

- Najpre se sumnjalo da je Savić nasrnuo na zeta zbog svoje sestre. Međutim, ubrzo je isključena ta mogućnost, jer je utvrđeno da ona nije imala veze s njihovim sukobom. Ispituje se kako je došlo do napada - kaže naš sagovornik.

 

- Udarao ga je nemilosrdno. Đorđe je završio u bolnici gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život. Ima težak prelom lobanje, izliv krvi u mozak i slomljen nos, kao i brojne manje povrede po telu. Lekari se bore za njegov život, zasad je bez svesti i u životnoj opasnosti - tvrdi naš sagovornik.

Ubrzo posle stravičnog napada Radoje Savić je uhapšen. Kako saznajemo, on jejuče u toku dana saslušan u tužilaštvu zbog nanošenja teških povreda, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

- Pritvor mu je određen kako boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke i ponovi krivično delo - navodi izvor.

Komšije nesrećnog Đorđa S. doživele su šok zbog napada.

- Savića sam videla kada je ušao u kuću svog zeta. Nedugo posle toga začula se sirena. Izašla sam iz kuće i videla Hitnu pomoć, ali i policiju. Kada sam čula šta se dogodilo nisam mogla da verujem. Rekli su mi da je Đorđu smrskana glava i da je krv bila svuda po sobi - kaže jedna od komšinica koja je želala da ostane anonimna.

Policija utvrđuju sve okolnosti ovog stravičnog napada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading