ĐILAS U VELJINOJ KRIMINALNOJ GRUPI?! Ovo su tajni  nadimci Belivukove bande
Alo!/Marko Metlaš

U tajnoj komunikaciji preko aplikacije Skaj kriminalna grupa Veljka Belivuka (36) koristila je i prezime Đilas, koje asocira na predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, ali i na Milovana Đilasa, pokojnog crnogorskog pa jugoslovenskog komunistu i disidenta.

Identitet osobe koja je koristila ovaj nadimak nije utvrđen.

PAKLENI DEČKO

Istragom zasad nije utvrđeno kome je Belivukova banda dodelila tajne nadimke, a među njima je i prezime pokojnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone.

– Maradona je zaveden kao nepoznata osoba na Skaju, a imao je dva broja. Pored njih, među Belivukovim misterioznim saradnicima su i nadimci Firer, Struja i Slonica Mica, koji je koristila anonimna osoba, kao i Lucifer, Matijas, Red Scorpion, Rikardo, Hell Boy (Pakleni dečko), Brat lovac, Anakin, Demo, Nomad, 333 i Wenger – navodi se u izveštaju francuskog suda.

IMALI ČAK 27 TAJNIH BROJEVA

Oni su utvrdili i da izvesni Milan V. ima nadimak Amico, a Dragana K. oslovljavali su sa Brzi. Prema podacima koje su dostavili francuski istražni organi, Belivuk, koji je imao nadimak Soprano, koristio je 11 brojeva, a drugookriveljni Marko Miljković Mare, s pseudonimom Kratos, čak 16!

Komentari (0)

Loading