NOVI DETALJI STRAŠNE SMRTI U BEOGRADU Pripadnik gej populacije nađen mrtav u krevetu bivšeg robijaša
Alo/ Dejan Briza

 

D. P. (38), pripadnik LGBT populacije čiji je partner S. V. (37) pronađen mrtav u njegovom krevetu u njegovoj kući u okoloni Beograda u nedelju, dva puta je bio u zatvoru.

Kako navode komšije, iza rešetaka je proveo više od 12 godina i sada je naloženo njegovo saslušanje kako bi se utvrdile sve okolnosti misteriozne smrti S. V. koji je pronađen, kako navode u policiji, u krevetu u lokvi krvi.

S. V. i D. P. živeli su zajedno u trošnoj kući D. P. u naselju u okolini Beograda, bez struje i vode. Telo S. V. u krevetu pronađao je njihov komšija koji je odmah pozvao policiju. Po dolasku na lice mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt muškarca, dok je nakon uviđaja pokrenuta istraga jer je kako je utvrđeno S. V. preminuo od krvarenja iz analnog otvora, te se sumnja da je možda silovan te da je od zadobijenih povreda i preminuo.

Kako za "Blic" navode komšije ovog LGBT para koji je bio u vezi oko pet godina, D. P. je taj koji je alarmirao komšije kada je S. V. preminuo, a potom su oni pozvali pomoć.

- D. je došao ujutru u pola 7 kod mene da pozove Hitnu. Pre toga je bio kod komšinice, rekao mi je da ih pozove, ali nisu hteli da dođu - kazao je za "Blic" Z. B, komšija koji je pozvao Hitnu pomoć:

"Došli su, sa njima je bila i policija. Nisam znao šta je dešava, otišao sam oko 12, ispred su u autu bila tri policajca, provirio sam, video ga kako leži mrtav..."

NOVI DETALJI STRAŠNE SMRTI U BEOGRADU Pripadnik gej populacije nađen mrtav u krevetu bivšeg robijaša

Alo

 

 

D. P. je, kaže, ubrzo nakon toga odveden u policijsku stanicu na razgovor.

Dvojicu muškaraca poznaje, kaže, površno.

- U toj kući nema struje i vode, dolazili su kod u dvorište da sipaju vodu, punili su tu telefone - priča.

Kaže, zauzvrat mu je D. P. nudio da ga "spoji sa prostitutkama koje poznaje s mosta po jeftinijoj ceni".

- "Za 30 evra", kaže. Rekoh, pusti me toga, nemoj to više da mi pominješ - prepričava komšija.

On dodaje da mu je D. P. o svom životu ispričao samo da je bio u zatvoru u dva navrata.

- 12 godina je služio, rekao je da je bio pljačkaš, a drugi put četiri i po meseca zbog svađe sa babom odležao je u Centralnom zatvoru. Posvađali su se pa da li je udario, gurnuo, ne znam - ispričao je.

Podsetimo, tridesetsedmogodišnji S. V, pripadnik LGBT populacije, koji se, prema navodima njegovog partnera, bavio prostitucijom u Beogradu, pronađen je mrtav u kući u jednom naselju u okolini Beograda.

Muškarac je zatečen u lokvi krvi u krevetu bez znakova života. Prema prvim informacijama, sumnja se da je preminuo od obilnog krvarenja iz analnog otvora, te se sumnja da je smrt nastupila nakon što je nesrećni muškarac silovan, najverovatnije nekim predmetom.

Muškarac je policajcima rekao da je njegov partner par dana bio u Beogradu, da se juče vratio njegovoj kući i da mu je samo rekao da ga boli stomak.

- Rekao je da mu se žalio na bolove u stomaku, ali ništa više - dodaje izvor "Blica".

Izvršenim uviđajem zatečena je veća količina krvi u krevetu koja je nastala krvarenjem iz analnog otvora.

O ovom slučaju obavešten je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je telo uputio na Institut sudske medicine na obdukciju koja treba da utvrdi od čega je muškarac preminuo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading