MLADI FUDBALER PREMINUO USLED IZLIVA KRVI NA MOZAK? Prošao je lekarski pregled pre nedelju dana, ovo se dešava jednom u 500.000 slučajeva
Alo/ M. G.

Fudbaler D. J. (16) koji se juče srušio tokom utakmice na beogradskoj Adi Ciganliji, najverovatnije je preminuo usled izliva krvi na mozak, ali obdukcija će pokazati šta je tačno dovelo do smrti dečaka.

Podsetimo, mladi fudbaler preminuo je na terenu u poslednjim minutima utakmice između FK Rad Barajevo i FK 011.

- Obdukcija tela dečaka nije završena, ali je najverovatnije reč o moždanom udaru. Čuli smo da su lekari, koji su juče pokušavali da ga ožive, prokomentarisali da je ovo izuzetno retko kod dece, da se dešava jednom u 500.000 slučajeva - priča izvor koji se zatekao na terenu:

- Dečak je pre sedam dana prošao lekarski pregled na kome je sve bilo u redu, a lekari su komentarisali da se takav problem i ne vidi na običnom pregledu, već samo na magnentnoj rezonanci. S obzirom na to da se radi o mladoj osobi, magnetna rezonanca nije nešto što je uobičajeno, niti se radi zdravoj deci, koja ne ispoljavaju nikakve simptome, a kamoli na zdravstvenom pregledu za sportiste - kaže naš sagovornik.

Smrt tinejdžera D. J. potresla je sve koji su prisustvovali utakmici.

- Deca su plakala, roditelji i treneri bili u šoku. FK Rad Barajevo, za koji je D. J. igrao, je odgovoran kada je reč o zdravlju njihovih fudbalera, ovo je prosto bila nepredviđena situacija za koju niko nije mogao da zna - dodao je izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading