PLAŠIM SE NAJGOREG Ispovest majke transvestita Gorana Abdulova (37) koji se tereti za ubistvo ljubavnika
Privatna arhiva

 

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru.

Abdulov je priznao zločin i izjavio je da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. On je godinama pod hormonskom terapijom radi promene pola, a najveća želja mu je bila da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom.

PLAŠIM SE NAJGOREG Ispovest majke transvestita Gorana Abdulova (37) koji se tereti za ubistvo ljubavnika

Privatna arhiva

 

Suđenje Abdulovu je trebalo da se održi 16. septembra, ali je odloženo i pomereno za 1. novembar. Prema rečima njegove majke, nastavlja se iščitavanje poruka koje su međusobno slali okrivljeni i žrtva.

- Još uvek se iščitavaju poruke, Bože, s tim porukama nema kraja. To je ipak intima. Neprijatno mi je da slušam! Svako ima pravo na neku svoju intimu, ja to tako gledam, ružno je izneti i čitati, ni on se ne seća kakve su sve poruke bile, ali šta da radim, kad to zlo dođe, onda se to gleda - kaže Dragica, i dodaje da je jako zabrinuta zbog svog sina iz više razloga:

- Doskoro je bio u sobi sa njih četvoro, a sada desetoro, to je mnogo! Ja, majka kao majka, mnogo se plašim! Azilanti su tu bili neki, pa valjda su ih izbacili, nemam pojma, neće on meni da priča. Sigurno neko pokuša da mu nešto prebaci, uzimaju mu cigarete, a sad „ono drugo“ nije mi posebno pričao, ako ga nešto i pogađa, on neće da mi kaže. Zaista mi se nije žalio, ovo sam ja zabrinuta. Njih desetoro, a on žena u duši. Plašim se da ne digne ruku na sebe, to se majka plaši. Gledam kako reaguje, kaže: „Kad se setim šta sam uradio, dođe mi da se ubijem“. Kaje se i ponavlja: „Je l’ moguće da sam ja to uradio!“ Ali treba to dokazati, šta ću - kaže Dragica.

Majka: Postade ubica, a uvek je bio dobar!

Goranova majka kaže da joj je jako teško, jer je, kako kaže, njen sin uvek bio kulturan i nije pravio probleme.

- Jadna trpim zbog svega što se dešava! Goran je jako kulturan, on se nikada nije svađao, svi su ga cenili. I danas ispred zgrade me pitaju kako je, kažu da ga pozdravim, nikada problematičan, i eto šta mu se desi, postade ubica - kaže neutešna majka.

Za kraj razgovora je poručila da se nada da će se Goran uskoro operisati jer to želi 37 godina.

Podsetimo, Abdulov se u Višem sudu u Beogradu pravdao da je nož potegao u samoodbrani. Tvrdio je da je Marko bio nasilan prema njemu posle raskida. Markovo telo je nađeno samo u majici i donjem vešu. Preminuo je nasred ulice, zbog čega se odmah posumnjalo da je ubijen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

20.09.2021 08:40

Sta se bre sekiras,pa njemu exstra.Ispunjavaju mu se snovi.... To kao kad bih ja bio zatvoren u zenskom paviljonu sa deset opakih zatnorenica......